Oppustelige spabade

Mest Solgte i Oppustelige spabade
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvorfor købe et oppusteligt spabad?

Vil du gerne kunne nyde sommeren med en kold dukkert direkte fra din egen have eller terrasse? Så kan du med fordel anskaffe dig et af vores oppustelige spabade fra Swim & Fun. Forskellen på en oppustelig pool og en fritstående samt nedgravet pool er at du ikke behøver at vedligeholde den. Derudover kan du også pakke den sammen, lige når du har lyst, så den ikke står og optager unødvendig meget plads.  Har du derfor brug for en hurtig dukkert efter arbejde, kan du puste den op på ingen tid og gøre den klar på et par timer. Det er en effektiv og smart pool, som du også kan benytte, hvis du får uventede gæster, der alle vil dyppes i det kolde vand på en lun sommerdag.

Derfor er en oppustelig pool praktisk

En af de andre smarte funktioner med en oppustelig pool er at du helt selv kan bestemme, hvor den skal stå. Hos ELVVS kan du finde oppustelige pools i mange forskellige varianter og helt på til180x180 cm. Du vil derfor have plads til at invitere både venner, kollegaer eller familie over til en dukkert.  Du kan også finde et bredt udvalg af tilbehør til din pool, såsom varmepumper, pool robotter, solvarmere, filteranlæg og meget mere.

Vedligeholdelse af din pool

Der er mange ting, som du skal overveje, når du anskaffer dig en swimmingpool. En af disse er blandt andet deres vedligeholdelse. Har du en nedgravet pool, vil det være en sikker investering at købe en bund robot, som kan rense bunden af poolen for dig. Derudover er det også en god ide at anskaffe dig et poolcover til den rette årstid. Skal du bruge din pool om sommeren skal du bruge et sommer cover og om vinteren et vintercover. Forskellen på disse er mængden, som den skal kunne beskytte imod. Et sommer cover, skal typisk kun beskytte din pool imod insekter og blade. Hvor et vintercover skal kunne beskytte mod sne, regn, nedfaldne grene og meget mere. Et vinter poolcover vil altid være tykkere end et sommer cover, da den skal kunne stå imod mere.

Din pool må ikke få frost

En af de vigtigste ting du skal huske, når du anskaffer dig en pool, hvadenten den er nedgravet eller oppustelig er at den ikke må udsættes for frost. Får din pool frost, vil vandet nemlig udvide sig og kunne springe formen samt selve poolen.

Gode råd og vejledning

Hos ELVVS kan du finde mange forskellige typer af pools fra Swim & Fun, som du kan pynte din have/terrasse med. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, så tag kontakt til vores kundeservice. Vi har mange års erfaring i branchen og er derfor godt rustet til at kunne vejlede dig til et køb, som matcher din efterspørgsel.

Et øjeblik...