Solvarmere til Pools & Spa

Mest Solgte i Solvarmere til Pools & Spa
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få opvarmet din pool eller spa

Er du vild med at kunne bade i din have eller på din terrasse? Du behøver ikke at gå ned på timer i poolen, når det bliver vinter, hvis du har en solvarmer fra ELVVS. Vi har et bredt udvalg af solvarmere, som kan hjælpe dig med at holde din pool varm, selv når sommeren er forbi. Uanset om du har en oppustelig pool, nedgravet pool, oval pool eller rund pool, så kan du finde en solvarmer, som kan forlænge sommertiden på din terrasse for dig og din familie.

Hvorfor købe en solvarmer?

Det kan hurtigt blive trist at bade i din pool, hvis solen ikke skinner. Men det kan stadig være dejligt at kunne tage en dukkert efter arbejde uanset årstiden. Derfor kan du nu benytte dig af vores solvarmere til pools, der kan hjælpe dig med at holde varmen. Når du køber en solvarmer, skal du være opmærksom på at du køber en, der passer til størrelsen på din pool. De skal derfor mere til, når du skal opvarme en stor pool, fremfor en lille pool.

Hvor skal jeg placere min solvarmer?

Et solpanel er beregnet til fritstående pools og nedgravet swimmingpools. Du får mest ud af din solvarmer, hvis den er placeret på en flad overflade. Der findes både solpaneler og solkugler. Et solpanel er dobbelt så kraftigt som en solkugle og er derfor god til at varme pools af en større kaliber.

Hvilken solvarmer skal du vælge?

Ved valg af solvarmer skal du vælge ud fra hvor mange liter vand, din swimmingpool er på. En solvarmer er beregnet til at kunne opvarme et bestemt antal liter vand. En solkugle er beregnet til lidt mindre pools eller hobby pools. Du har her mulighed for at forbinde dem i serie, hvis din pool er lidt større.

Solvarmere til pools & spa

Med en solvarmer fra ELVVS kan du hæve vandtemperaturen med 3-5 grader og er god til brug i mindre pools. Denne måde at opvarme poolen på er miljøvenlig og er tilmed gratis. For at solvarmeren kan fungerer er det vigtigt at have den rette placering og mængde af vand. Derudover er den tilmed let at montere.

Gode råd og vejledning

Du kan finde mange forskellige typer af solvarmere hos ELVVS. Er du i tvivl om, hvilken der vil passe til din pool eller har du spørgsmål til produkterne, så tag kontakt til vores kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe dig til det mest optimale køb ud fra din efterspørgsel. Vores team har mange års erfaring og dybdegående indsigt i produkternes egenskaber.

Et øjeblik...