Pools til nedgravning

Mest Solgte i Pools til nedgravning
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvorfor købe en nedgravet pool?

Om sommeren er det dejligt med en kold dukkert. Men der kan være langt til stranden, når du ligger i din have og nyder en dejlig solrig dag. Derfor kan du hos ELVVS nu finde et stort udvalg af swimming pools, der er runde, ovale, nedgravede og oppustelige. Køber du en fritstående eller nedgravet pool, kan du på den måde få en sjovere sommerdag med en kold dukkert direkte i din egen have. Det er ikke alle, der har plads til en fritstående swimming pool i deres have. Derfor kan du hos ELVVS også købe nedgravede pools fra Swim & Fun. En nedgravet pool vil nemlig være i højde med dit græs. På den måde vil du kunne få et mere simpelt og elegant udtryk. Med en inground pool kan du sidde på kanten af poolen og dyppe dine tæer imens.

Stort udvalg af pools fra Swim & Fun

En inground/nedgravet pool er en mere permanent løsning end en oppustelig pool og en fritstående pool. En nedgravet pool er stabil fordi den er omgivet af høje vægge. En nedgravet pool fra Swim & Fun har en meget kraftig inderdug, som er UV-behandlet. Dette vil være med til at en forlænget levetid, fordi solen ikke kan blege dugen. Du får også et bunddækken med, der kan hjælpe dig med at beskytte inderdugen, så den ikke rives i stykker af rødder og sten.

Vedligeholdelse af din pool

Når du har en swimmingpool, er der meget vedligeholdelse. En af de vigtigste ting med en pool er at den bliver beskyttet mod det danske vejr og nedfaldne genstande. Derfor har vi et stort udvalg af sommer covers og vinter covers. Når du ikke længere skal bruge din pool om sommeren, bør du dække den til med et tyndt cover, som kan beskytte mod insekter og blade. Skal du dække din pool til om vinteren, er det vigtigt at få anskaffet et pool cover specielt udviklet til netop denne sæson. Disse typer af covers vil nemlig ofte være meget tykkere end sommer coveret og skal kunne holde grene, sne og regn ude.

Gode råd og vejledning

Hos ELVVS er der mange forskellige typer af pools fra Swim & Fun, som du kan vælge imellem. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Vi er altid klar med gode råd og vejledning omkring, hvilken type pool som vil passe godt ind i dit hjem. Vores team er sammensat af personer med mange års erfaring og kan derfor vejlede dig til det mest optimale køb for dig. Vi går meget op i at kunne rådgive vores kunder til et tilfredsstillende produkt ud fra deres efterspørgsel og behov.

Et øjeblik...