Mest populære i denne kategori

Filteranlæg til havepools

Produkter
300 classic system filter
Filter System Classic 300 Varenr.: 1050 1.574,00 DKK pr. stk.
stk.
gr 700 filterballs
Filterballs 700 gr. Varenr.: 1069 424,00 DKK pr. stk.
stk.
800 classic pro system filter
Filter System Pro Classic 800 Varenr.: 1088 3.826,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Filteranlæg til havepools

Hos ELVVS kan du finde et unikt sortiment af pumper og filter anlæg til havepools fra Swim & Fun til fordelagtige priser. Det er vigtigt at få renset sin pool, hver gang den har været i brug. Det er nemlig ikke alle, der skyller sig inden de tager en dukkert. Med et filter til din pool kan du være sikker på at dit vand altid være klart og rent. Du kan finde filteranlæg i mange forskellige størrelser. Derfor er det vigtigt at du finder et anlæg, som passer til størrelsen af din pool. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget vand, som skal filtreres af gangen. Har du derfor en stor pool, skal du have en større pumpe end en lille pool. Vi har filter anlæg fra 100W helt op til 900W, så du altid kan finde en, som passer til din pool.

Filter til oppustelig badebassiner

De fleste af vores fritstående og oppustelige pools leveres med en pumpe til netop den. Det er dog ikke altid nok med det filter og derfor kan du finde et bredt udvalg af filter anlæg hos ELVVS. Filteret der medfølger er nogle gange begrænset og derfor kan det være en god ide at supplere med et filteranlæg. Med et filter anlæg kan du holde vandet klart igennem hele sommeren.

Filter til fritstående have pools

Har du en stor fritstående pool eller nedgravet pool, så bør du have en kraftig pumpe, som kan støvsuge bunden for snavs og sand. Derfor kan du hos ELVVS finde et stort udvalg af sandfilteranlæg til konkurrencedygtige priser, som kan holde vandet klart for dig. Nogle af vores filtre kan cirkulere op til 17.000 liter i timen og har en rensning kapacitet på over 12.000 liter i timen.

Effektivt sandfilteranlæg

Hos ELVVS kan du finde effektive sandfiltre til havepools. Vores sandfilteranlæg har en masse tekniske funktioner, som blandt andet at montere et integreret UV-Lys i sandfilterets låg. På den måde kan du fjerne både alger og sporer fra vandet uden at skade miljøet.

Sandfilter med unikke funktioner

Har du en havedam eller en lille sø med dyreliv i, kan du med fordel anskaffe dig en Clearwater Compact. Denne kan nemlig leveres med et specielt filter bestående af 75 kugler, der kan rengøre selv en fiskedam. Med dette filter behøver du ikke at montere ekstra overgangsstykker på filteret og slangen. Det kan monteres direkte på alle typer af bassiner og pools.

Et øjeblik...