Hvad siger kunderne?

Fritstående swimming pools

Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af runde pools og ovale pools fra Swim & Fun, som er fritstående. Vi har dem i mange forskellige farver, herunder hvid, sort, brun, grafite og mange andre. Du kan finde dem i et utal af størrelser alt fra 350Ø til 550Ø. På den måde kan du med sikkerhed finde en fritstående pool, som du kan bruge i din have eller på din terrasse. Du kan også finde alt du skal bruge i form af vedligeholdelse til din pool hos ELVVS. I vores sortiment finder du blandt andet pumper til havepools, varmepumper, pool robot, solvarmere og filteranlæg.

Nedgravede pools

Hvis du ikke vil have at din fritstående pool, skal kunne tage for meget af udsynet i din have, så har du også mulighed for at købe vores nedgravede pools. Vi har mange forskellige størrelser, som du kan vælge imellem for at gøre det let for dig. Du kan finde vores nedgravede pools i størrelser helt op til 800x400cm. En nedgravet pool er i højde med græsset og er både funktionelt og flot. Du kan nemlig nøjes med blot at dyppe benene i poolen, mens du sidder på græsset. Når du er færdig med at bruge din nedgravede pool, så er det vigtigt at den bliver ordentligt dækket til, så blade og andet snavs ikke falder ned i den. Derfor kan du finde et bredt udvalg af pool covers i vores sortiment. Vi har covers til både sommer og vinter. Der er modsat af, hvad mange tror en stor forskel på sommer covers og vinter covers. Skal du dække din pool om sommeren, skal du bruge et tyndere et end du skal om vinteren. Om sommeren behøver du blot at holde blade ude, hvor du om vinteren har brug for at holde både blade, grene og sne ude.

Vedligeholdelse af din pool

Med pools fra ELVVS vil din have kunne forvandles hurtigt til et wellness område. Det er let at sætte op og super let at pakke sammen igen efter brug. Det vigtigste er bare at du sørger for de ikke bliver udsat for frost. En af de ting, som mange ikke er opmærksom på, når de anskaffer sig en pool er at de skal beskyttes, når de ikke anvendes.

Gode råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilke type pool, der vil passe godt til dit hjem, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for gode råd og vejledning. Vi er uddannet indenfor EL og VVS og har mange års erfaring indenfor vores respektive branche. Vi går derfor meget op i at kunne vejlede vores kunder til at opnå det perfekte køb til deres efterspørgsel.

Et øjeblik...