Pumper til havepools

Mest Solgte i Pumper til havepools
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Gode pumper til havepools

Hos ELVVS kan du finde alt du skal bruge til din have pool. Vi har et stort sortiment af oppustelige spabade, ovale pools, runde pools, covers til poolen og meget mere. Derfor har vi også et bredt udvalg af pumper, som vil cirkulere vandet i din pool. Vi sikrer dig altid den bedste pris på alle produkter med vores prismatch. Når det er sommer i Europa, kan det være en god ide med en udendørs pool. Har du en have eller en terrasse, hvor der er plads til en stor udendørs pool, kan du finde et bredt udvalg hos ELVVS. Har du allerede fundet den udendørs pool, som du gerne vil have i din have? Husk at vandet i din pool gerne skal rotere hver 5. time. Det kan du gøre med en pool pumpe fra Swim & Fun. Vores udvalg af pumper hjælper dig med at opretholde den gode vandkvalitet både med og uden forfilter.

Spar strøm med en pumpe til din pool

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, når du skal have pumpet og filtreret vandet i din pool. Vil du gerne spare penge på din vandregning, kan du derfor i stedet købe en stor pumpe til at lave returskyl og rense bunden. Derimod kan du bruge en lille pumpe til at filtrere vandet. Du kan på denne måde spare på en masse unødvendige udgifter ved at bruge dine pumper på en smart måde.  

Find den rigtige størrelse pumpe

Vandet i en pool skal gerne rotere hver 5. time. Derfor skal du bruge en pumpe til at få vandet rundt i poolen. Hos ELVVS er vi erfarne i vores fag. Har du derfor brug for hjælp til at finde den rette mængde cirkulation i poolen, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse pumpe og størrelse på filteret. Hos ELVVS finder du et bredt udvalg af pumper til poolen fra Swim & Fun i forskellige størrelser, så du altid kan finde en, der passer til netop din pool.

Få den korrekte cirkulation

Har du fundet den rigtige pumpe til din pool, kan du spare en masse strøm. Med en pumpe til poolen kan du også være sikker på at få den rigtige hastighed på vandet, som skal igennem filteret. Dette gør nemlig at du kan få rent vand i god kvalitet.

Et øjeblik...