Swim & Fun Havepools & Pool tilbehør

Alle har brug for en pool til deres have eller terasse om sommeren. Med vores udvalg af pools fra Swim & Fun, kan du nu udsmykke din have med fritstående pools og oppustelige pools. Inviter venner, familie og kollegaer over til en dukkert på de varme sommerdage.

 

Hvad siger kunderne?

Runde og ovale fritstående pools

Hos ELVVS syntes vi det skal være lettere for alle at kunne tage en dukkert i deres helt egen swimming pool. Derfor har vi valgt at forhandle et stort udvalg af Pools, Oppustelige spabade, Pool Covers, og meget mere fra det anerkendte mærke Swim & Fun. Uanset om det er sommer eller forår, er det altid lækkert at kunne blive nedkølet. Hos ELVVS finder du mange forskellige former for svømmebassiner. Vi har både fritstående pools, nedgravede pools, pools med jernsider og oppustelige pools. Du kan også finde alt det tilbehør du har brug for til at kunne vedligeholde din pool. I vores sortiment finder du blandt andet pumper til havepools, varmepumper, pool robot, solvarmere og filteranlæg.

Pools til nedgravning

Er du også vild med en ægte pool i din have? Så kan du med fordel se på vores udvalg af nedgravede pools. De er lette at integrere med din græsplæne og efterlader et flot æstetisk udtryk. Det er praktisk med en nedgravet pool til haven fordi den ikke fylder og tager udsynet i haven. Du kan blot komme et pool cover over den i vintermånederne og et sommer cover over den i sommermånederne, når du ikke bruger den. Vores nedgravede pools kan købes med helt op til 800x400cm. På den måde kan du altid finde noget, som du kan bruge til dit hjem.

Oppustelige spabade

Har du ikke så meget plads i din have og orker du ikke vedligeholdelse af din swimming pool? Så kan du prøve dig med en oppustelig pool fra Swim & Fun. Disse er super funktionelle og smarte at have, hvis du ikke har brug for en pool så ofte. Har du eksempelvis lyst til en dukkert efter arbejde, så kan du hive din pool frem og fylde den op. På den måde kan du hurtigt blive nedkølet efter en lang arbejdsdag, men uden poolen skal fylde i din have hele sommeren. Du kan stille den, hvor det passer dig og folde den sammen, når du ikke har behov for den mere. Nogle af vores oppustelige spa er helt op til 180x180cm, så du vil have plads til at invitere alle de tætte kollegaer med hjem.

Pool Covers

Med pools fra ELVVS kan du hurtigt forvandle din terrasse eller have til et lækkert wellness område. Det er også let at pakke dine pools sammen igen, når de ikke anvendes henover vinteren. Det vigtigste er bare at du sørger for de ikke bliver udsat for frost. En af de ting, som mange ikke er opmærksom på, når de anskaffer sig en pool er at de skal beskyttes, når de ikke anvendes. Du kan købe et sommer cover og et vinter cover. Vinter coveret er tykkere og kan modstå sne, blade og andet snavs, som vinteren bringer med sig. Et sommer cover er tyndere, men vil stadig beskytte din pool.

Et øjeblik...