Hvad siger kunderne?

 

Arbejdsbelysning

Hos ELVVS har vi et bredt sortiment af Arbejdsbelysning, herunder håndlampe, arbejdslampe, kuglepen, LED kuglepenne. Skal du bruge belysning til dit arbejde, kan det hjælpe dig med en LED kuglepen. Vi har et bredt sortiment af kuglepenne, der har indbyggede lasere og LED lys. Laseren kan hjælpe dig med at få udpeget præcise afstande til steder, som er utilgængelige og kaste lys på en længere afstand. Denne kuglepen er både praktisk og effektiv og så fylder den det samme som en almindelig kuglepen.

Dekorativ belysning

Er du helt tosset med julen og er tidligt ude med julebelysningen, så vil du med garanti kunne købe dig fattig hos ELVVS. Vi har samlet et unikt sortiment af julebelysning, der indebærer både lys til juletræet, julestjerner, lyskæder og discokugler. Vi har lyskæder i mange dekorative farver, som kan gøre dig klar til både julefrokoster og nytår uden at det koster en formue. Vi har prismatch på alle vores produkter, så du ikke behøver at bruge en månedsløn, når du skal gøre klar til jul og festlige lejligheder.

Discobelysning

Skal du handle ind til en stor fest, så kan du finde flotte og dekorative lyskæder hos ELVVS i mange forskellige varianter og størrelser. Vi har både discobelysning, spotbelysning og snørrebånd med lys i. Vi har alle brug for snørrebånd, så derfor har vi et bredt udvalg af festlige snørrebånd med lys til at dekorere dine sko med. På den måde er dine sko ikke længere kun praktiske de er også festlige.  

Indendørsbelysning

Det kan ofte være svært at finde den rette belysning til middagsbordet. Mange gange er det en for skrp belysning og andre gange er den for svag, så man ikke kan se, hvad der ligger på sin tallerken. Derfor kan du hos ELVVS finde et stort udvalg af loftspære med indbygget sensorer. Vi har derudover også LED lys til natbelysning, LED armatur samt LED downlight. Du kan blandt andet finde vores lyskæder i forskellige varianter, herunder kugler, blade, stjerner og firkanter. Vi har også et bredt sortiment af sensor belysning og vægbelysning. Du kan bruge vores lyskæder for at øge mængden af lys, men også til at pynte op i dit hjem. Du kan komme dine lyskæder ned i en glaskrukke, så de lyser din krukke op eller hænge dem et flot sted som dekoration.

Lygter

Hos ELVVS har vi prøvet at gøre det lettere for dig at færdes udenfor i de sene aftentimer. Du kan blandt andet se vores udvalg af Pandelamper og LED lygter, som du kan bruge uanset om det er til at bestige et bjerg, cykle mountainbike i skoven, til at navigere når du går tur med din hund i skoven eller til dit udendørs arbejde.

Pærer

Mangler du gode pærer, som har en høj ydeevne kan du finde mange forskellige typer af energisparepære, glødepærer, halogen pære og LED pære i høj kvalitet. Vi har tilmed energisparepære med sensorer. Energisparepærerne har i mange år haft ry for at afgive et koldt og kunstigt lys. Dette er dog ikke tilfældet med vores pærer, som alle er miljøvenlige og har en lang holdbarhed. Vores pærer afgiver et hyggeligt og behageligt lys alt afhængigt af, hvad der ønskes og bruger betydeligt mindre strøm end glødepærer.

Udendørsbelysning

Mangler du lys til udendørs aktiviteter eller din have, så tag et kig på vores udvalg af havebelysning, LED lys, loftsbelysning, sikkerhedsbelysning, solcellebelysning og vægbelysning. Når mørket sænker sig, kan det være svært at orienterer sig. Hvad enten det er løbeturen du mangler en pandelampe til eller det er garagen, som mangler en lyscensor, så kan du finde det hos ELVVS.

Et øjeblik...