Hvad siger kunderne?

Klimaanlæg

Du kan få mange forskellige klimaanlæg, der matcher til både helårshuse og sommerhuse. Leder du eksempelvis efter en varmepumpe, kan du finde smarte varmepumper, som vores luft til luft pumper. De har mere end én funktion, de kan nemlig både varme din bolig op om vinteren, men også køle den ned om sommeren. Vi har også et stort udvalg af terrassevarmere, som du kan forlænge de lange sommeraftener med. Du kan derfor blive siddende ude, selvom solen er gået ned.

Køkken & madlavning

Er du vild med at lave crispy mad uden al olien, så bør du prøve vores Air Freyer. Den kan friturestege snacks med varm luft. Du kan lave alle slags snacks på den, som eksempelvis sprøde frugt chips. Det er en sundere måde at lave snacks på uden alt den fedtede olie. Vi har også et stort udvalg af transportable grills til bordet, der er miljøvenlige. Du skal bare sætte dem til i en stikkontakt og så kan alle ved bordet grille. Hos ELVVS kan du også finde et bredt udvalg af brødristere i mange forskellige farver, så du kan lave de perfekte toastbrød til morgenbordet. Vi har også mange forskellige typer af køkkenvægte, som du kan bruge, når du skal bage en kage eller et brød, så kan du få målt af helt specifikt. På den måde afviger du aldrig fra opskriften.

Skadedyrsbekæmpelse

Har du skadedyr du skadedyr i hjemmet, er der meget du skal overveje. Det er ikke altid sikkert du ved, hvor de kommer fra og derfor bør du finde de bedste midler til at bekæmpe dem. Hos ELVVS kan du finde myggelamper, rottefælder, musefælder, muldvarpefælder og meget mere. På den måde kan du hurtigt komme af med dine skadedyr uden at det skal være besværligt.

Udensdørs & rejser

Hos ELVVS kan du også finde et bredt udvalg af tilbehør til din ferie, uanset om du skal på en campingferie eller en charterrejse. Der er mange ting, som man mangler fra sin hverdag, som du ikke har tænkt over når du er på ferie. En af dem er sin hårtørrer, et mobilt køleskab og mange andre ting. Du kan også finde en bagagevægt, som kan hjælpe dig med at få vejet din bagage inden du skal i lufthavnen. På den måde kan du hygge dig imens du pakker din kuffert og hele tiden være klar over, hvor meget der er plads til i din kuffert.

Et øjeblik...