Hvad siger kunderne?

Det at føle sig sikker og tryg i sit eget hjem er af stor vigtighed for mange mennesker. Indbrud og brand er især de ting, vi alle frygter – særligt mens vi ligger over trygt i vores seng.

Alarmsystemer til dit hjem

Men hvorfor ikke få gjort noget ved frygten? Det kan du gøre ved at højne sikkerheden i dit hjem med alarmsystemer, der reagerer på bevægelse/indbrud, røg, gas, varme og kulilte. Risikoen for tricktyverier kan undgås ved hjælp af en videodørtelefon. Og sidst, men ikke mindst, kan overvågningskameraer både forebygge og opklare tyveri og indbrud.

Se alle kategorierne inden for Security og Sikkerhed her på siden – og find lige det, du står og mangler.

Dørtelefoner med video

I en opgang med flere lejligheder kan det være rart at have en dørtelefon med video, så man kan se, hvem der er kommet til døren ind til din lejlighed. Systemet fra König er udstyret med dørklokke, et kamera med nightview, en højttaler og mikrofon, der tillader tovejskommunikation.

Undgå indbrud med alarmsystemer i dit hjem

Tyve undgår ofte de huse, hvor der er synlige alarmsystemer. Vi har et bredt udvalg af alarmer fra König, der kan monteres på døre og vinduer i dit hjem. Du kan opbygge dit helt eget forbundne system, da der findes op til 40 tilbehørsprodukter. Hvis en sensor på dør eller vindue udløses, vil sirenen advare husets beboere og skræmme indbrudstyven væk.

Afslør tyven med et overvågningskamera

Et overvågningskamera er et godt supplement til din indbrudssikring. En tyv vil nemlig ofte gå et andet sted hen, hvis han ser, at han bliver filmet. Der findes både overvågningskameraer til indendørs og til udendørs brug. Vær opmærksom på, at du kun må optage på din egen grund. Hos Elvvs har vi et stort udvalg af IP-kameraer, der tilsluttes dit Wi-Fi netværk for at overvåge udendørsområder og registrere lyd eller bevægelse. Du finder også indendørs HD-kameraer, der via en app på din smartphone kan vise dig optaget eller live videoindhold. Se vores store udvalg af videoovervågning fra Nedis.

Røgalarmer redder liv

Sikkerhed i hjemmet handler også om at blive advaret ved fx røgudvikling, så man kan komme ud i tide ved brand. Hos Elvvs har vi et stort udvalg af alarmer fra Nedis, fx kuliltealarm, røgalarm, gasdetektor, vandlækagedetektor og varmealarmer.

Brug for råd og vejledning om sikkerhed i hjemmet?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til vores udvalg af produkter inden for Sikkerhed & Security. Vi sidder klar på mail, chat eller telefon.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg gøre for at undgå tyveri i mit hjem?

Du kan sikre dit hjem med et alarmsystem og supplere med videoovervågning. Husk også advarselsskilte på dit hus, så tyven allerede inden indbruddet kan se, at her er tale om et indbrudssikret hus. I mange tilfælde fordufter tyven igen, når han ser dette.

Hvad er en bevægelsessensor med lys?

En bevægelsessensor, som tænder lys ved registrering af bevægelse – indendørs såvel som udendørs. Denne er både en god hjælp til dig, når du kommer hjem i de sene aftentimer. Men en sensorlampe kan også virke afskrækkende på tyve.

Hvordan kan jeg sikre mit hjem mod vandskader?

Du kan fx installere en vandlækagedetektor i dit hjem. Denne overvåger vandlækager på svært tilgængelige steder, hvor du ikke ville opdage, at der er sket en vandlækage. På den måde kan du reagere, inden skadens omfang bliver for stort. Se vores Nedis vandlækagedetektor med Wi-Fi, der både sender et akustisk signal i huset samt en meddelelse til din smartphone ved registrering af vand.

Et øjeblik...