Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Smoothies med frisk eller frosset frugt, greenies med saftige grøntsager, der er smækfyldt med vitaminer eller kølige drinks med isterninger. En blender gør livet lidt sjovere og mere farverigt! En blender eller en stavblender er en fantastisk køkkenmaskine til at blande ingredienser med, når du vil lave spændende ting i køkkenet. Hvis du elsker smoothies, greenies eller ofte bager kager, er en blender uundværlig. Trænger du til at udskifte din gamle blender eller har du aldrig haft en før, så tag et kig på vores udvalg af store og små blendere.

Blender til lækre og sunde smoothies og greenies

En blender er en kraftig køkkenmaskine med en roterende kniv og en motor i bunden. blenderen består af et ’hus’, der er lavet i plast, glas eller stål. Du kan lave mange lækre sager med en blender, som forvandler selv de groveste ingredienser til en lind masse. Du kan lave en cremet tomatsuppe, en lækker milkshake, en sund og grøn smoothie eller knuse isterninger til drinks.

Sådan vælger du den rette blender 

Det er en god idé at gøre dig klart, hvad dit behov er. Har du brug for en blender, der kun skal lave smoothies af blød frugt og fx mælk? Eller skal du bruge en, der kan klare grøntsager til din greenie eller nødder til din kage?  

Madlavning kræver en blender med en god motor

Hvis du vil bruge en blender til decideret madlavning, hvor den skal knuse og hakke hårde ingredienser, såsom nødder og isterninger, så skal du købe en model med en kraftig motor på minimum 500 Watt. Her er der tale om den klassiske blender med hus i glas, som kan holde til lidt af hvert. Denne kan også blende varme supper og saucer. Det er dog altid en god ide at lade væsken køle lidt af, før du kører den i blenderen. Den kan efterfølgende varmes op i gryden igen.

Smoothies eller sportsdrik til at tage med på farten

Er dit behov udelukkende en hurtig smoothie med bløde ingredienser eller en shake, så kan du fint nøjes med en lille smoothieblender på 300 Watt. Denne type laver din smoothie direkte i en aftagelig flaske med låg, som du kan tage med i bilen eller på cyklen som en hurtig morgenmad eller mellemmåltid. Du kan endda købe en reserveflaske, så du også kan lave en til kæresten eller din træningspartner.

Stavblendere til at blende ingredienser direkte i gryden eller skålen

En stavblender er hurtig og nem at bruge direkte i skålen eller gryden, når du laver mad, supper, saucer og smoothies. Du sparer endda en hel del opvask end med en klassisk blender med kande, låg osv. En stavblender er mindst lige så kraftig som en klassisk blender, så du kan snildt hakke grøntsager, knuse is og nødder med sådan en sag. Se vores håndblender fra Nedis med 600 W motor og flot design i rustfrit stål.

Citruspresser til hjemmepresset appelsinjuice

Er der noget bedre en friskpresset juice om morgenen? Med en solid juicer fra Nedis kan du presse din egen friske appelsinjuice. Den effektive motor sørger for, at der ikke går saft til spilde, når du presser løftestangen ned i frugten. Du kan presse både store og små citrusfrugter – lige fra lime til grapefrugt. Få fyldt dine C-vitaminer op ved hjælp af en citruspresser.

Se vores udvalg af blendere, stavblendere og juicere fra Nedis. Bestil online i dag. Hos Elvvs får du tilmed 5% prismatch. Det betyder, at vi matcher differencen og giver yderligere 5% i ekstra rabat. 

Hvordan fungerer en blender?

En blender har en motor i bunden, som roterer et sæt skarpe knive i bunden af en glaskande. Når du fylder kanden med frugt, væske eller andet, så vil knivene forvandle ingredienserne til en cremet masse. Med udviklingen i moderne madlavning er en blender blevet en uundværlig køkkenmaskine.

Hvad kan jeg lave med en stavblender?

Du kan lave mange retter eller tilbehør med en stavblender, som giver en lækker cremet konsistens. Du kan lave pesto, hummus og suppe. Du kan hakke grøntsager eller krydderurter og du kan lave smoothies.

Hvad er forskellen mellem en håndmixer og en stavblender?

En håndmixer er typisk egnet til at piske flødeskum eller ælte dej med de tilhørende piskeris og dejkroge. En stavblender kan hakke og blende helt andre ingredienser end en håndmixer. Nogle håndmixers fås dog med flere forskellige funktioner og udskifteligt tilbehør.

Et øjeblik...