Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

En foodprocessor er en alsidig køkkenmaskine med mange forskellige funktioner og tilbehør, der letter madlavningsarbejdet. En elektrisk foodprocessor med en kraftfuld motor er som en ekstra køkkenassistent, der både kan snitte, hakke, røre, ælte, blende og meget mere.

Det oprindelige danske ord er køkkenmaskine, men den engelske form foodprocessor har vundet indpas mange steder. Nedis foodprocessoren er en 10-i-1 køkkenmaskine, som klarer det hårde og tidskrævende arbejde i køkkenet i et ruf.

Snitter grøntsager nemt og hurtigt

Det kan være en tidskrævende opgave at rive grøntsager, hakke løg og snitte rodfrugter i hånden, men en foodprocessor kan hjælpe med denne opgave, så det bliver let og overskueligt at få grøntsager ind i menuen derhjemme. Foodprocessoren kan nemlig rive, hakke og skive grøntsager hurtigere end nogen anden køkkenmaskine.

Blender smoothies og shakes

Frosne bær eller anden frugt, der blendes med grøntsager, hørfrø, mælk eller juice udgør et lækkert og nærende mellemmåltid for unge såvel som gamle. Køkkenmaskinen fra Nedis har blenderfunktion, så du let kan fremstille læskende og mættende shakes og smoothies til hele familien. Til de mindste i familien kan du blende frossen banan med mælk og få en lækker og sukkerfri nicecream.

Foodprocessor med kraftfuld motor og stor kapacitet 

Foodprocessoren fra Nedis er udstyret med en kraftfuld 800 W motor, der sikrer ensartet kvalitet og smag i alle typer af ingredienser. Motoren kan køre i to forskellige hastighedsindstillinger og en puls-funktion. Den 2 liters blandeskål og 1,75 liters blenderkande er god til den store familie. Alle dele er aftagelige og kan rengøres under vand. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan en foodprocessor snitte kartofler?

Ja, Nedis foodprocessor har forskellige klinger – også til at snitte kartofler i skiver eller til pommes frites.

Hvad er forskellen på en blender og en foodprocessor?

En food processer kan hakke, snitte, skære, røre og blende, mens en blender kun kan blende, fx smoothies, suppe eller andre væskeholdige ting.

Hvad kan man lave i en foodprocessor?

En foodprocessor har mange funktioner. Den har forskellige klinger, der kan snitte grøntsager, kartofler og hakke nødder. Den kan også juice frugter, blende smoothies og shakes, piske flødeskum og æg og røre en dej sammen.

Et øjeblik...