Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

En kogeplade eller et kogeapparat er ikke nødvendigvis et, der er forbundet med et komfur. Du kan også have en bordkogeplade, som blot skal sættes til stikkontakten. Her har vi samlet et udvalg af induktionskogeapparater fra Nedis. Hollandske Nedis er kendt for god kvalitet, brugervenlige produkter til en pris, hvor alle kan være med.

Induktionskogeapparat – den fleksible hjælper i køkkenet, på camping eller i sommerhuset

Langt de fleste boliger har et komfur med kogeplader i køkkenet. Men der er kan være mange andre steder eller situationer, hvor man har brug for at kunne tilberede mad på en pladsbesparende eller fleksibel måde. En selvstændig kogepladeløsning er perfekt til studenterboligen, køkkenet under ombygning, kolonihavehuset, udekøkkenet, udendørs fester eller på campingturen eller teltturen. Induktionskogeapparater kan bruges overalt, hvor du har mulighed for at tilslutte kogepladen til elektricitet.

Induktion er lynhurtig opvarmning

Teknologien bag induktion er baseret på et elektromagnetisk felt, der skabes mellem gryde/pande og induktionskogepladen. Selve kogepladen bliver ikke voldsom varm. Det betyder, at gryden opvarmes langt hurtigere end ved en traditionel massekogeplade, hvor det først er kogepladen, som skal opvarmes, for at den dernæst kan opvarme gryden. En induktionskogeplade vil automatisk slå fra, når en gryde fjernes fra kogepladen.

Energivenlig madlavning og stor kontrol over stege- og kogetemperatur

Madlavning med induktionskogeplader er strømbesparende, da varmen udnyttes langt mere effektivt end ved en massekogeplade, hvor der er et stort strømforbrug i opvarmning og eftervarme. Som en vigtig tilføjelse giver induktionsplader en langt større kontrol med madlavningen. Du kan nemlig foretage et hurtigt temperaturskifte på gryden og panden i forhold til en almindelig kogeplade.

Du skal bruge særlige gryder og kogegrej til induktion

Dine gryder og pander skal være udstyret med en magnetbund, der kan skabe det elektromagnetiske felt, som giver varme til kogepladen. Måske har du i forvejen denne type gryder i skuffen uden at vide det. Det er nemlig ret normalt at nyere kogegrej er fremstillet, så det kan benyttes til induktion. Induktion giver maksimal sikkerhed under madlavningen på grund af den automatiske gryderegistrering, som sikrer, at der ikke kan gå ild i fx et nærliggende viskestykke eller børnene kan brænde sine hænder.

Enkelte eller dobbelte induktionskogeapparater

Hos Elvvs forhandler vi de særdeles effektive induktionskogeapparater fra Nedis. Vi har både enkelte kogeplader på 2000 W og dobbelte kogeplader på 3400-3500 W. apparaterne er enten udstyret med betjeningsknapper eller touchpanel. Temperaturniveauer varierer fra lav opvarmning til fuldt blus. Du har derfor en kogepladeløsning, som er ideel til alle typer madlavning, herunder lynstegning, dybstegning og wok-tilberedning. Gør aftensmaden til en leg med de slanke og pladsbesparende induktionsblus fra Nedis. Pladerne i krystalglas er nemme at rengøre, og enkelte modeller har indbygget display, der viser effekt, temperatur og timer.

Skraber til kogeplader

Vi har også rengøringsskrabere til induktionskogeplader og keramiske kogeplader på lager, samt ekstra reserveblade.

Find et Nedis induktionskogeapparat her hos Elvvs. Du får 5% prismatch, hvis du finder varen billigere et andet sted. Bestil online i dag. Er du i tvivl om hvilken en, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for rådgivning på telefon 70 200 049 eller info@elvvs.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fordele er der ved induktion?

Induktion giver hurtig opvarmning af gryder og pander samt nem og hurtig justering af temperaturen under madladningen. Du får en energisparende løsning ved at vælge et induktionskogeapparat.

Hvordan virker et induktionskogeapparat?

Induktionspladerne virker ved et veksel-magnetfelt fra spoler under keramikpladen. En gryde til induktion har en jernplade i bunden, som bliver opvarmet ved hjælp af hvirvelstrømme i den magnetiske jernplade.

Hvorfor er induktion en mere økonomisk løsning?

Sammenlignet med andre elektriske opvarmningsmetoder er induktion langt mere økonomisk. Andre løsninger bruger energi og tid til opvarmning af masseplader eller keramikplader med infrarøde strålingselementer. Ved induktion er det kun grydens bund, der skal opvarmes. Det gør også, at opvarmningen er lynhurtig. Når der ikke er kogegrej på kogepladen, vil induktionspladen automatisk stilles til nul i energiforbrug.

Er et induktionskogeapparat meget dyrere end en almindelig kogeplade?

Nej, ikke synderligt dyrere. Du kan købe et enkelt induktionskogeapparat på 2000 W til 250 kr. hos Elvvs.dk. En almindelig elektrisk varmeplade/kogeplade på 1500 W med støbejernsplade koster 130 kr. Hvis du tager energiforbruget med i ligningen, kan du hurtigt tjene købet af en induktionskogeplade ind.

Et øjeblik...