Mest populære i denne kategori

Elkedler

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

En elkedel er nok en af de mest brugte køkkenmaskiner. Vi bruger den til de daglige kopper kaffe eller te. Mange bruger også elkogeren til at varme vand hurtigt op til madlavning. Det er både hurtigere og mere strømbesparende end at varme vandet op i gryden. Med en god elkedel har du en fast køkkenmakker i mange, mange år. Så længe du husker at passe på den ved at afkalke den jævnligt.

Beslut dig for, hvor mange liter din elkedel skal rumme

Når du skal vælge en elkedel, er det klogt at kigge på dit behov, før du køber. Hvis I er 1-2 personer i husstanden, behøver du normalt ikke en elkedel, der er større end 1 liter. Hvis du primært bruger den til at koge vand til kaffe eller te, er 1 liters kapacitet passende. Men hvis du ofte benytter dig af at koge vand til den store gryde med grøntsager, pasta eller kartofler, så er det en god ide med en elkedel med 1,8 liter. Det samme gælder, hvis du ofte har gæster til kaffe. Den store model kan nemlig koge vand til 6-8 kopper kaffe eller te.

Elkedel med temperaturmåler

En elektrisk elkedel med indbygget termometer har mange fordele. Fx hvis du er tedrikker og gerne vil lave en perfekt tempereret te, som ikke bliver bitter. Med en temperaturmåler kan du holde øje med, hvornår elkedlen når den ønskede temperatur – som ofte er nogle grader under kogepunktet. Det indbyggede termometer fungerer selv, når elkedlen ikke står på basen. Så du kan også tage kanden med dig ind i stuen, så du er klar til at hælde den over tebladene, når den rette temperatur indfinder sig.

Høj sikkerhed og brugervenlighed

En elektrisk elkoger har en indbygget termostat, der registrerer, når vandet har nået kogepunktet og slår selv strømmen fra. Elkedler har også overophedningsbeskyttelse for at reducere brandrisiko. Nogle modeller har også en sensor, der forhindrer kedlen i at starte op, hvis man har glemt at fylde vand i – eller ved en fejl tændt på knappen.

Nedis elkedler – lækkert design og god kvalitet for pengene

Elkedler fås i flere prisklasser og designs. Hos Elvvs forhandler vi Nedis elkedler, som alle er garant for en kraftfuld effekt, der gør din te klar på ingen tid. Elkedlerne fås i flere designs og farver, så du kan vælge lige den, der vil tage sig allerbedst ud på dit køkkenbord. Vores udvalg spænder fra den helt enkle model i hvid, varmesikker plast og til den retrosmarte model i rustfrit stål, træ og gummi med ergonomisk håndtag og indbygget termometer på siden. Termometret er både praktisk, brugbart og giver et lækkert retro-look.

Se vores store udvalg af Nedis elkedler og elkogere. Hos Elvvs får du tilmed 5% prismatch. Det betyder, at vi matcher differencen og giver yderligere 5% i ekstra rabat, hvis du finder varen billigere et andet sted.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den perfekte elkedel?

Den perfekte elkedel er hurtig til at varme vandet op, nem at rengøre, nem at bruge og hælde af og med et varmelegeme, der forhindrer kalk i at dannes så hurtigt. Mange er også glade for en elkedel med temperaturmåler.

Hvilket design skal min elkedel have?

Det er meget oppe i tiden, at ens hjem skal skille sig ud og vise personlighed. Du kan derfor vælge en lidt anderledes elkedel end alle andre. Fx en elkedel fra Nedis, som har specielle design, der taler til æstetikeren. Hvad med en Soft-Touch belægning i blød gummi, som er har en flot støvet grå farve eller en blid pink? Eller en buttet retro elkedel i matsort eller cremehvid? 

Hvor mange Watt skal jeg gå efter, når jeg vælger elkoger?

En hurtig elkedel skal have en effekt på mellem 1800-2200 Watt. Et varmelegeme på 2200 W sikrer en hurtig opvarmning hver gang.

Hvor tit skal jeg afkalke min elkedel?

I Danmark har vi meget kalk i vores drikkevand, så husk at afkalke din elkedel jævnligt. På den måde vedligeholder du den bedst og din te og kaffe vil smage endnu bedre. Det er en god ide at afkalke den minimum efter 40-50 kogninger. 

Et øjeblik...