Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvis du er vild med ris, så er en riskoger et rigtigt smart hjælpemiddel i køkkenet. En riskoger har nemlig den store fordel, at den tilpasser varmeindstillingen fuldstændig efter niveauet af ris og vand, så dine ris aldrig brænder på. Risene bliver perfekt tilberedt med tilpas bid og fugt. Så sig farvel til tørre, melede ris, som du er kommet til at brænde på i gryden – og lad den smarte riskoger fra Nedis flytte ind i køkkenet.

Sådan virker en riskoger

En elektrisk riskoger virker lidt på samme måde som en æggekoger. Du skal afmåle den rette mængde vand og ris, som angivet på det medfølgende målebæger. Riskogeren klarer automatisk temperaturindstillingen, så du kan tilberede resten af maden imens, uden at holde øje med risene. Når risene er færdigkogte til perfektion, går riskogeren over på varmeholdningsindstilling. Denne indstilling holder risene varme og fugtige, indtil de skal spises. Riskogerne fra Nedis fås i tre størrelser: 0,6 liter, 1 liter eller 1,5 liter.

Damp dine grøntsager i riskogeren

Risgryderne fra Nedis har alle en damperindsats, som kan bruges til sund tilberedning af grøntsager, fisk eller skaldyr. Dampede grøntsager er kendetegnet ved at bevare farve, bid og vitaminer. Gryden har non-stick-aluminiumslegering indeni, så intet kan brænde sig fast. Glaslåget gør, at du kan holde øje med ris og grøntsager undervejs i processen.

En riskoger er god til sushi 

Hvis I ofte laver sushi, vil I få stor glæde af en riskoger. Her er konsistensen af risene ekstra vigtig, og det kan riskogeren klare. Du kan også dampe rejer, grøntsager eller andet fyld til sushiruller eller vietnamesiske forårsruller.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke retter kan jeg lave med en riskoger?

En riskoger er faktisk langt mere alsidig end de fleste tror. Den kan nemlig også dampe grøntsager, fisk eller skaldyr. Du kan bruge en riskoger til at lave de perfekte ris til sushi, eller grøntsager til vietnamesiske forårsruller, risotto eller ris som tilbehør til alle mulige danske eller asiatiske retter.

Hvilken riskoger skal jeg vælge?

Du skal afgøre med dig selv, hvilken kapacitet riskogeren skal have. Riskogeren op 0,6 liter passer til én person, mens en riskoger på 1,5 passer til en familie på 4.

Kan jeg koge ris og dampe grøntsager samtidigt?

Ja, det kan du godt. Men det kræver, at du eksperimenterer lidt med vandmængde, tid, typer af grøntsager og ikke mindst tykkelsen på grøntsagerne. Ris skal have noget længere tid end grøntsager og skaldyr, så prøv dig frem med de forskellige kombinationer.

Hvor længe holder en riskoger risene varme?

En riskoger holder risene varme op til 4 timer. 

Et øjeblik...