Produkter
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Fun Cooking

Produkter
cm 23 x 90 teppanyaki-stegepande nedis
Nedis Teppanyaki-stegepande | 90 x 23 cm Varenr.: FCTE110EBK90 430,00 DKK pr. stk.
stk.
cm 5 26 x 5 47 teppanyaki-stegepande nedis
Nedis Teppanyaki-stegepande | 47.5 x 26.5 cm Varenr.: FCTE110EBK50 350,00 DKK pr. stk.
stk.
aluminiumselement støbt tykt cm 40 stegepande elektrisk
Elektrisk stegepande | 40 cm | Tykt, støbt aluminiumselement Varenr.: FCSP110EBK40 600,00 DKK pr. stk.
stk.
w 1200 air hot popcornmaskine nedis udsolgt
Udsolgt Nedis Popcornmaskine | Hot Air | 1200 W Varenr.: FCPC100RD 250,00 DKK pr. stk.
stk.
rød hvid mm 320 w 90 chokoladefontæne nedis
Nedis Chokoladefontæne | 90 W | 320 mm | Hvid / Rød Varenr.: FCCF100FRD 380,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid rød vintage w 500 candyflossmaskine nedis
Nedis Candyflossmaskine | 500 W | Vintage rød/hvid Varenr.: FCCM100FRD 430,00 DKK pr. stk.
stk.
plastik aluminium hvid blå l 2 1 ismaskine
Ismaskine | 1.2 l | Blå / Hvid | Aluminium / Plastik Varenr.: KAIM110CWT12 300,00 DKK pr. stk.
stk.
trådkurve to glaslåg l 50 festkøleboks
Festkøleboks | 50 L | Glaslåg | To trådkurve Varenr.: KAPC100SS 2.600,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Vores Fun Cooking kategori består af elektriske køkkenmaskiner, som kan gøre madlavningen sjovere og lidt anderledes. Med disse køkkenmaskiner skal madlavningen ikke bare overstås, men er en del af måden at være sammen på.

Inviter gæsterne på madlavning med raclette, fondue eller teppanyaki

Det er oplagt at invitere gæster til madlavning og hygge omkring måltidet. Når først ingredienserne er forberedt, er alle omkring bordet med til at lave maden. I kan fx lave lækre grillede retter i racletten, ostefondue eller kinesisk hotpot med et fonduesæt. Eller I kan invitere til teppanyaki, som er japanske retter, der laves på en stegeplade.

Fun Cooking er en måde at være sammen om maden på, hvor man kan sidde i timevis og hygge sig med gæster eller familie.

Tag børnene med i køkkenet

Nogle gange skal det gå lidt hurtigt i køkkenet med dagens aftensmåltid. Andre gange har man god tid til at involvere børnene og lave sjove og børnevenlige retter. Her er det godt at have nogle køkkenmaskiner, som er nemme at bruge og hvor madlavningen er en proces, som børnene kan blive helt opslugt af. Børnene vil elske at blive involveret og kunne se forvandlingen fra råvarer til lækre retter.

Madlavning på campingturen med en elektrisk stegepande

Den elektriske stegepande fra Nedis har mange funktioner. I én og samme maskine kan du tilberede mange forskellige retter. Stegepanden har rigeligt med plads til både kød og grøntsager. På denne måde sparer du tid ved at tilberede dine ingredienser uden at skulle håndtere dem hver for sig. Herudover kan du kan simre, stege, koge, bage og brase. Du skal blot bruge en stikkontakt. Den elektriske stegepande er velegnet til fx campingturen, men du kan også bruge den som en fornøjelig opgradering af dit køkkengrej.

Perfekte pandekager, chokoladefontæne og candyfloss

Til den søde tand og særlige lejligheder har vi også en række sjove og spændende køkkenmaskiner. Hvorfor ikke lave sin egen is på en ismaskine? Så bestemmer I helt selv smag og indhold. I kan fylde den med frugt og lave sund, sukkerfri is – eller I kan lave en klassisk flødeis med cremet konsistens. Står den på pandekager, er crepemaskinen et hit til både børn og voksne. På grund af slip-let belægningen er det nemt at lave perfekte, tynde pandekager. Til sjov og ballade forhandler Elvvs en chokoladefontæne og en candyflossmaskine, som kan peppe enhver børnefødselsdag op. Og til filmaftener på sofaen har vi en smart popcornmaskine, som ved hjælp af varm luft popper de lækreste, fedtfattige popcorn.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg nemt rengøre en elektrisk stegepande?

Ja, det er ret nemt at rengøre den elektriske stegepande fra Nedis. Non-stick-belægningen gør, at madrester nemt kommer af i vask. Du kan også putte den elektriske stegepande i opvaskemaskine.

Hvordan laver man sin egen candyfloss på en candyflossmaskine?

Du skal blot tilsætte færdigblandet candyflosssukker i maskinens skål. Når sukkeret smelter og skålen roterer, bliver det flydende sukker kastet igennem en række små huller i kanten af maskinen. Her kan du samle det luftige sukker ved at køre pinden langs kanten af maskinen.

Hvordan gør man det sjovt at lave mad med børnene?

Du kan starte med at forberede enkle retter, der er nemme at lave. Ingredienserne kan du veje af og gøre klar på forhånd. Se hvordan madlavningen bliver til en leg med Fun Cooking produkterne, som du kan finde hos Elvvs.dk

Et øjeblik...