Produkter
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Køkkenudstyr

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Det skal være let og enkelt at handle hos Elvvs. Derfor har vi valgt at have et godt udvalg af udstyr, redskaber og elektriske maskiner til køkken og madlavning. Så du ikke behøver handle flere steder, men kan få et godt samlet udvalg af kvalitet til lave priser her hos os. Vi har tilmed 5% prismatch. Det betyder, at finder du varen billigere et andet sted, matcher vi prisen og giver 5% rabat oveni. Det er god kundeservice for os. Se vores udvalg af stegetermometre, kølskabstermometre og vintermometre fra Nedis.

Køleskabstermometer

Et køleskabstermometer er en nødvendighed i ethvert køkken. Det er vigtigt, at du holder øje med, om temperaturen i dit køleskab holder sig under de anbefalede 5 grader. Så er du nemlig sikret, at kød, fisk, mælk og pålæg ikke fordærver, så det må smides ud. Eller endnu værre, at du uforvarende spiser det og bliver syg med maveforgiftning.
Køleskabstermometret kan vise temperaturer ned til minus 20 grader og kan således også anvendes til temperaturmåling i din skabsfryser eller kummefryser. Det digitale køleskabstermometer har et stort, letlæseligt display.

Få styr på stegen med et stegetermometer

Når du steger et stort stykke kød eller en steg, kan det være svært at vide, hvornår den har fået nok. Derfor er et stegetermometer et rigtig smart redskab til ovnstegning eller til grillen udenfor. I vores udvalg finder du både de traditionelle stegetermometre, som giver dig en her-og-nu temperatur på kødet. Du kan også få stegetermometre med timer, så du kan lade nålen sidde i stegen og lade alarmen give lyd, når stegen rammer et bestemt antal grader. Det trådløse stegetermometer er en fleksibel hjælp i køkkenet, da du kan lade nålen sidde i kødet, men tage selve uret med dig og holde øje med temperaturen, mens du skåler med gæsterne.

Vintermometer til udvendig måling

Ingen vin har godt af at blive serveret ved en rumtemperatur på 20 grader eller derover. Du kan læse på din vinflaske, hvad den anbefalede serveringstemperatur er - og med et vintermometer kan du nemt tjekke, om din vin har fået denne temperatur. Vintermometret fra Nedis spænder du rundt om din vinflaske og i løbet af få sekunder viser det automatisk temperaturen. Termometret tænder automatisk, når det sættes på en flaske. Og slukker automatisk, når det fjernes. På den måde kan du hurtigt vurdere, om vinen har den optimale drikketemperatur og er klar til servering.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor mange grader skal der være i mit køleskab?

Loven foreskriver, at kølevarer skal opbevares under en temperatur på højst 5 grader. For fersk fisk og skaldyr gælder særlige regler, da disse er en let fordærvelig vare. Fisk skal holdes afkølet ved højst 2 grader. Brug et køleskabstermometer, så du er sikker på den rette temperatur i køleskabet. 

Hvor mange grader skal rødvin være, når den serveres?

Det er altid bedst at servere rødvin lidt køligt, da vinens temperatur i glasset hurtigt vil stige til rumtemperatur. Rødvine serveres optimalt imellem 16 til 18 grader, afhængig af hvilken type rødvin det er. Brug gerne et vintermometer, som du kan spænde om vinflaskens mave. 

Kan man stole på et stegetermometer?

Et stegetermometer er desværre ikke nogen garanti for succes, hvis du bruger det forkert. Sørg for at spidsen af måleren sidder lige midt i det, du vil måle. Rammer du en fedtlomme i kødet, vil temperaturen være misvisende. Det er derfor en god ide at måle flere steder. Husk også, at kødet skal hvile. Tag det derfor ud af ovnen 6-7 grader før den ønskede temperatur. Temperaturen vil nemlig fortsætte med at stige, selvom kødet er kommet ud af ovnen. 

Et øjeblik...