Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Digitale køkkentimere, hvor du nemt kan aflæse tiden for din madlavning, er uundværlige i et køkken. Selvom det gammeldags mekaniske æggeur har sin charme, så er det rart med et nyt, smart et. Mangler du en køkkentimer, så kan du finde et billigt et hos Elvvs. Vi fører det hollandske brand Nedis, som er kendt for høj kvalitet til små penge. Se vores udvalg af digitale minuture med knapper eller touchskærm.

Gør hverdagen nemmere med en køkkentimer

Hos Elvvs har vi køkkenredskaber fra Nedis, der kan gøre hverdagen nemmere og sjovere for dig. Timere er uundværlige, når ungerne løber om kap på tid. Men de også gode i køkkenet til alt fra stegningen af de røde bøffer til kogetid på pastaen eller bagningen af bollerne i ovnen. Det er ærgerligt at brænde maden på eller skamkoge kartoflerne, fordi du glemte at holde øje med maden, da telefonen ringede. Derfor har vi samlet et udvalg af køkkentimere, også kaldet minuture eller æggeure, som er pålidelige partnere i køkkenet.

Digitalt display og magnet bagside

Man kan vove at påstå, at en køkkentimer ikke skal kunne så meget andet end at tage tid. Men det er faktisk også rigtig rart, hvis der er tænkt lidt over deltaljerne. Derfor har vi udvalgt køkkentimere med digitalt og letlæseligt display. Du skal jo gerne kunne holde øje med tiden, uanset hvor i køkkenet, du befinder dig. En magnet bagside er smart, fordi du kan sætte uret fast på køleskabet eller ovnen, så det ikke bliver væk under madlavningen.

Brugervenligt design

Nedis køkkentimere har 3 knapper på fronten under displayet, hvor du nemt kan indstille antal minutter, sekunder og start/stop. Tryk på start for at aktivere timeren eller indstille en tid med nedtællingsfunktion. Urene leverer tydelige alarmsignaler, så du ikke overhører uret, mens emhætten larmer. Funktionaliteten er intuitiv og brugervenlig. Designet på en køkkentimer er typisk enkelt og rent, uden de store armbevægelser. Du kan vælge mellem hvid, sort eller stål. Du får med andre ord nem, præcis og sikker tidtagning gang på gang.

Køkkentimer med temperaturmåler og hygrometer 

Vil du have en køkkentimer, der kan lidt mere? Så kan du få en med temperaturmåler og hygrometer fra Nedis. Så kan du rigtig holde øje med, hvordan varmen stiger i køkkenet i takt med, at du steger og braser. Køkkentimeren med temperaturmåler har touchskærm.

Find den køkkentimer, du mangler her hos Elvvs. Du får 5% prismatch, hvis du finder varen billigere et andet sted. Bestil online i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken køkkentimer skal jeg vælge?

Det bedste minutur er det, der hverken kan mere eller mindre, end det du har brug for. Derfor skal du overveje antal af funktioner og indstillinger, design, brugervenlighed, materiale, mulighed for magnetophæng, antal batterier og type. Se vores udvalg af Nedis minuture – der er helt sikkert et, der passer til dit behov.

Skal jeg vælge et mekanisk eller digitalt, batteridrevet minutur?

Det kommer an på, hvad du er villigt til at gå på kompromis med. Et mekanisk minutur eller æggeur kan kun tælle ned. Du kan altså ikke bruge det som en tidtager. Det mekaniske ur er heller ikke lige så præcist som det digitale. Primært fordi det er svært at indstille et lavt antal minutter nøjagtigt. Det digitale minutur har den fordel, at du let kan aflæse tallene på displayet. Du kan også tage tid, og du kan indstille tiden helt nøjagtigt på sekundet.

Hvor lang tid kan køkkentimeren indstilles til?

En digital køkkentimer kan indstilles fra 1 sekund og op til 99 minutter og 59 sekunder.

Et øjeblik...