Tyverialarm/alarmsystem

Mest Solgte i Tyverialarm/alarmsystem
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Generelt om alarmsystem

En tyverialarm er blevet mere almindeligt tilbehør i privatboliger de sidste år. Det skyldes naturligvis et stigende behov for at sikre sine ejendele.

Tyversikring fås så de kalder op til vagtcentraler over en fast telefonforbindelse, men efterhånden så er fastnettelefoni mere og mere overtaget af bredbåndstelefoni og IP telefoner er de mest solgte til private i dag de typer, der melder om alarm via GSM mobilnettet.

Man kan i dag få utrolig meget ekstraudstyr, som kan kobles til alarmerne. Ud over de trådløse PIR sensorer der kan registrere, om der er bevægelser i et rum, når alarmen er tilkoblet fås også dørkontakter, som kan monteres på vinduer og døre, som registrerer hvis disse brydes op. Man kan få røgalarmer, der kan få alarmen til at sende en sms, hvis der registreres røg, men du ikke er hjemme. Det samme med GAS, der kan detektere dødelige gasarter, som kan komme ved gasfyr m.m. mens man sover, det er her muligt på alle alarmer at inddele huset / bygningen i zoner, som man eksempelvis kan have bryggers med gasalarm tilsluttet om natten.

Til og frakobling af alarm kan foregå med trådløst kodetastatur eller trådløse fjernbetjninger, som er i nøgleringsstørrelse.

Man kan naturligvis få sendt alarmbeskeder til flere mobiltelefoner samtidig, så du og dine nærmeste eller naboer alle får besked, hvis uheldet er ude, eller der er uventet besøg.

Et øjeblik...