GROHE Skate Air Betjeningsplade - Alpinhvid
Varenummer: 616988950
Leveringstid: 5-8 hverdage
Gratis fragt ved køb over 699 kr.
310,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 248,00 DKK
STK.

GROHE Skate Air betjeningsplade, Alpine White (vandret placering)


Produkt number: 38506SH0


GROHE Skate Air betjeningsplade brugervenlig teknologi


Denne GROHE Skate Air betjeningsplade fås i Alpine White og er kun velegnet til vandret montering. Denne betjeningsplade er identisk med dens "lodrette" familiemedlem og har samme teknologi, så den er brugervenlig. Med 2-skylsfunktion kan du vælge mellem et stort eller et lille (3 l) skyl. Start/stop-funktionen gør det muligt for dig at afbryde skyllefunktionen. Det gør du ved ganske enkelt at trykke let på knappen igen. Takket være EasyConnect kan du nemt montere pladen selv.


GROHE EcoJoy®

Alle GROHE EcoJoy® produkter er systematisk designet til at spare vand og energi, således at de dyrebare ressourcer bevares. Disse produkter, der er udstyret med vandbesparende teknologier, tilbyder den perfekte vandoplevelse, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis. En reduktion af vand- og energiforbruget går hånd i hånd med komfort og attraktivt design. Mindre vand. Perfekt vandgennemstrømning.


GROHE StarLight®

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.

Vare nr.:
616988950
EAN nr:
4005176290114
Enhed:
STK.
Min køb:
1
Leveringstid:
5-8 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...