Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Belysningen er en vigtig del af en messestand, når man skal tiltrække opmærksomhed på produkter og plakater. Hos Elvvs kan du finde messespots til billige priser, så du uden at tøve kan bestille det antal messelamper, du har brug for.

Display og messespot

Skal du på messe med din virksomhed eller et budskab, har du helt sikkert lyst til at tiltrække folks nysgerrighed. Plakater, produkter og tøj og sko tager sig allerbedst ud, når der er den rette belysning. Derfor er messespot og displayspot en let måde at skabe opmærksomhed omkring dine produkter og services. Vores messebelysning er lavet direkte til formålet.

Fleksibelt lys, der ikke blænder

Med et messespot får du en fleksibel lampe med en lang arm, der kan lyse skråt fra oven og ned på dine produkter – såkaldt downlight. Det sikrer det bedste lys uden at blænde øjnene på potentielle kunder. Selve lampehovedet kan justeres i næsten alle retninger, så du kan skabe den effekt, der tager sig bedst ud på din stand. Et messespot kan enten monteres med en klemme direkte på overkanten af messevæggen eller den kan skrues fast.

Messelamper kan også bruges som downlight på salgsreoler

Har du butik eller showroom, kan du med fordel købe messelamper til dine salgsreoler. Displayspottet kan skrues fast på overkanten af en reol eller hylde – og lyser direkte ned på det emne, der ønskes oplyst. Det giver et behageligt lys og et godt overblik over dine varer.
 

Husk at købe lyskilde og transformer til messespottet.
 

Har du spørgsmål til vores messe- og displayspot, så ring til os på 70 200 049 eller skriv på info@elvvs.dk. Du kan også sende en chatbesked, så svarer vi hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken lyskilde bruger et messespot?

Til messespottet Flashlight Balder Standard passer en 12V MR16 GU 5,3 spotpære i. Vi anbefaler, at du vælger et energibesparende LED spot frem for halogenspot.

Giver LED-spots et flot lys på min messestand?

Ja, helt et LED spot i en god kvalitet giver et flot og naturligt lys på dine varer på messen. Med LED fremfor halogenspots undgår du også, at spottet afgiver meget varme til din messestand.

Hvad skal jeg købe som tilbehør til messelamperne?

Du skal tilkøbe lyskilder og transformer. Du kan se i kolonnen til højre for varen, hvilket tilbehør, der passer til. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

Et øjeblik...