Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Væglamper kan anvendes til mange formål i boligen, både til overall belysning og arbejds- eller læsebelysning. Væglamper fås derfor i mange forskellige udformninger og designs.

LED væglamper

I denne kategori er der tale om LED væglamper, som for længst er blevet den nye standard for belysning inde såvel som ude. LED har den helt store fordel, at lyskilderne har et lavt energiforbrug og en meget lang levetid. De er derfor billige i drift og skal ikke udskiftes så tit.

Flotte væglamper til billige priser

Hos Elvvs forhandler vi blandt andet de danske kvalitetsprodukter fra Nordlux. Nordlux leverer kvalitetsbelysning til billige priser, hvor de fleste kan være med. Designet er nordisk, minimalistisk og stilrent, og i det store produktsortiment vil du helt sikkert finde en lampe, der falder i din smag.

LED læselamper til væggen

Nordlux Mento væglampe er en minimalistisk lampe med indbygget LED, der giver et præcist lys. Den lange slanke hals kan drejes hvorhen du ønsker det. Lampen egner sig godt som sengelampe eller læselampe ved sofaen.

Runde LED lamper til væg og loft – også med sensor

Juno Basic er en rund LED lampe i et slankt og minimalistisk design. Lampen egner sig godt til at montere på væg eller loft i en lang gang, korridor, skab eller trappeopgange, hvor belysningen skal være effektiv, men ikke fylde meget.

Juno lampen fås også med HF-sensor, som registrerer den mindste bevægelse og tænder herved. Denne model er særligt god i opgange, korridorer og i entreen, så lyset automatisk tænder, når der er ’trafik’. Lyssensoren kan justeres. Grundlys funktionen sikrer, at der er svagt lys (stand-by lys), når der ikke er registreret bevægelse. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en HF sensor på væglamper?

En HF-sensor anvendes indendørs og registrerer stort set enhver bevægelse.  Den store følsomhed gør den egnet til brug i hoteller, foyerer, kontormiljøer og toiletter, da de vil tænde ved den mindste bevægelse. Når der ikke er registeret bevægelse, kan et grundlys på 10 % sørge for dæmpet belysning.

Hvad er indbygget LED i en væglampe?

Når der er indbygget LED i en lampe betyder det, at du ikke selv skal isætte en LED lyskilde. LED-pæren er indbygget. Det virker måske ikke så smart, at man ikke kan udskifte pæren. Men i og med, at en LED-pære holder 10-15 år, og LED-teknologien udvikler sig hele tiden, så er det faktisk ret smart.

Hvilke slags LED væglamper findes der?

LED findes efterhånden i alle typer lamper. Der findes både væglamper til læse- og arbejdslys med LED lyskilder, der holder i op til 30.000 timer. Du kan også få væglamper, der er gode til generelt lys i boligen, fx i en mørk gang, i entreen eller til at oplyse en mørk krog i stuen. 

Et øjeblik...