Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Klemspot

Produkter
aluminium - spot photo nordlux
Nordlux Photo Spot - Aluminium Varenr.: 59372029 137,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - klemspot cyclone nordlux
Nordlux Cyclone Klemspot - Sort Varenr.: 73072003 134,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - klemspot cyclone nordlux
Nordlux Cyclone Klemspot - Hvid Varenr.: 73072001 139,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Mangler du et godt læselys ved sofaen eller sengen? Eller har du brug for godt og flytbart lys til madlavningen, til din kreative hobby eller andre gøremål i hjemmet? Så er en klemlampe en rigtig god og billig løsning på dit belysningsbehov.

Klemspots – fleksibel belysning overalt

Den praktiske lille klemlampe er udstyret med en clips eller en klemme, der nemt sættes på reolen, hylden eller i vindueskarmen. Lampen er let at placere og let at flytte, så uanset hvor du mangler lys, kan klemspottet anvendes. De fleste klemspots har også bevægeligt hoved, som gør det nemt at dreje lyset hen, hvor der er brug for det.

Typer af klemspots

Hos Elvvs forhandler vi flere forskellige klemspots, bl.a. fra den danske producent Nordlux.  Se bl.a. de smarte klemlamper fra Nordlux’ Mento-serie med lang, fleksibel hals, som kan pege lige hvorhen, det skal. Lampen fylder minimalt og har et godt direkte lys, der egner sig god til læsning. Lampen er med integreret LED lyskilde, der holder i årevis. På grund af den lille størrelse er klemlampen oplagt at tage med i sommerhuset, campingvognen eller kolonihaven.

Klemlampe som skrivebordslampe

En lidt større klemlampe er også praktisk som skrivebordslampe. Den kan sættes fast på kanten af bordet og flyttes efter behov. Du kan bruge klemspots til at oplyse steder i hjemmet, du gerne vil have fokus på uden at installere faste lamper. Fx bogreolen, tøjskabet eller walk-in garderoben. Klemlamper er også en god løsning til børneværelset. Et klemspot med integreret LED eller anden LED lyskilde i lampen er god, da den ikke bliver så varm at barnet kan brænde sig, når det vil flytte lampen.

Smart, enkelt og moderne

Med klemspots og klemlamper er skruer ikke nødvendige. Lamperne kan fastgøres lige hvor du ønsker det. Hos Elvvs forhandler vi Nordlux, som tilbyder forskellige flotte designs på klemlamper. Er du til den minimalistiske stil, er det slanke og fleksible Mento klemspot perfekt. Cyclone er en klemspot med et klassisk design, der er perfekt til fx børneværelset som sengelampe eller skrivebordslampe. Photo klemlampen har et retro udtryk med den blanke aluminium og sort gummiklemme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et klemspot?

Et klemspot eller en klemlampe er en lampe, der ved hjælp af en clips kan sættes fast på fx en reol, en hylde eller vindueskarm. En klemlampe kan derved ikke stå på en plan flade som en bordlampe, men har brug for en kant at klemme fat om.

Hvad er fordelen ved et klemspot?

Et klemspot er praktisk, når du skal bruge læselys steder, hvor der ikke er monteret en væglampe. Den lille lampe er udstyret med en clips eller en klemme. Den er let at flytte og har ofte også et bevægeligt hoved, så du kan pege lyset hen, hvor der er brug for det.

Hvor kan jeg bruge et klemspot?

Du kan bruge en klemlampe på børneværelset, i soveværelset eller andre steder, hvor du har brug for læselys eller arbejdslys. På grund af den lille handy størrelse, er lampen også oplagt at have med på ferie og rejser, sommerhus eller camping.  

Et øjeblik...