FM Matsson nøgle 7mm til gårdposteventil (efter 1975)
Varenummer: 743441204

Nøgle til FMM udendørs vandhaner. Indvendig firkant 7 mm OBS! Kun til modeller efter 1975.

24,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 19,20 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

Nøgle til FMM udendørs vandhaner. Indvendig firkant 7 mm OBS! Kun til modeller efter 1975.

Vare nr.: 743441204
EAN nr: 7319044273053
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage

Vi har forhandlet VVS produkter og el-produkter siden 2001 på Elvvs.dk. Dette kommer i dag alle kunderne til gode, da dette har givet os stor erfaring med salg online, som betyder attraktive priser, faguddannet support og hurtig levering.

Sortiment:

Det er vores målsætning at vores udvalg altid består af de bedste produkter på markedet:

  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler
  • Belysning
  • VVS artikler

Er du på jagt efter vandrør, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, et toilet eller en ny højtryksrenser, så har vi det uden tvivl i vores sortiment til en god pris.

Prismatch:

Vi holder konstant øje med markedspriserne. Skulle du finde et produkt billigere hos en konkurrent, så benyt vores 5% prismatch, så får du ikke kun varen til den lavere pris, vi trækker yderligere 5% fra i rabat. I bunden af siden har vi et menupunkt, som hedder 'Prismatch', og her kan man læse nærmere om, hvordan man udnytter tilbuddet.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi tilbyder både salg til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Til erhvervsvirksomheder eller offentlige institutioner tilbyder vi en kontoordning, og i bunden af siden kan du finde et link til en kontoansøgning.

Tag fat i os såfremt du er i tvivl om noget, det samme gør sig gældende hvis du har specielle ønsker eller ikke kan finde det du leder efter. Vi gør os umage med at få fat i de produkter du søger og giver dig også gerne et godt tilbud på det.

Produktinformation:

Søger du rådgivning og vejledning ved selve købet eller brugen af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi har et hold af faguddannet personale, der sidder klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre. Uanset om du er i tvivl, om du søger hjælp til at vælge de rigtige vvs- og el artikler eller har andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os på email info@elvvs.dk eller ringe til os på telefon 7020 0049.

Returret:

Få 2 ugers fuld fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Husk at tage en fotokopi af din faktura og send den med, såfremt du sender et produkt retur . Sendes en vare retur efter 14 dage fra datoen for modtagelsen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Garanti:

Alle vores produkter er omfattet af to års garanti, som dækker fabrikations- og materialefejl, og den gælder fra datoen for købet. Man har dog ikke reklamationsret på varer, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Vores adresse er:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 743441204
EAN nr: 7319044273053
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ