Watt
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK

Varmelamper - infrarød varmelampe

Hvad siger kunderne?

Hos Elvvs har vi et stort og alsidigt udvalg af varmelamper. Og vores varmepærer er ikke kun begrænset til et bestemt område. De infrarøde stråler er nemlig anvendelige til både mennesker og dyr – og i madlavningen. Vi har varmelamper, der spænder fra alt fra 100 til 300W, hvorfor du også selv kan bestemme styrken af elpæren. Dertil har vores pærer en høj kvalitet, som blandt andet indebærer en lang levetid. Det sikrer dig, at du er fri for at skulle udskifte pæren i tide og utide, hvilket både er irriterende og ressourcekrævende.

Infrarød varme til lindring af muskelsmerter

En varmelampe er effektiv i forhold til at lindre muskelsmerter, ømme myoser og spændinger. Det er lyset fra en infrarød pære lys har vist sig effektivt til at lindre muskelsmerter og stive led. Varmen trænger dybt ind i din hud, stimulerer blodcirkulationen og opvarmer dine muskler. Det gør vævet mere smidigt, reducerer varmen også stivheden og gør leddene mere fleksible. Ønsker du alle disse fordele hjemme hos dig selv, så køb en Phillips varmelampe eller en OSRAM varmelampe fra vores udvalg.

Varmelampe til dyr

Varmelamper bruges ofte i forbindelse med dyr i landbruget. En varmelampe er nemlig praktisk, hvis du har grise, kyllinger, gæslinger eller lignende, der har svært ved at holde sig varme. En eller flere varmelamper installeret i en passende højde i stalden giver mulighed for, at dyrene selv kan opsøge varmen, når behovet opstår. Det øger trivslen for dyrene i de kolde måneder, indtil de har opnået en vis alder og størrelser til selv at kunne holde sig varme. Derfor har vi et stort og bredt udvalg af varmelamper, hvor der findes mange forskellige modeller med forskellig funktionalitet. På den måde er vi sikre på, at du kan finde en relevant varmelampe her på ELVVS.dk.

Varmelamper til madlavning

Vil du sikre, at du og dine gæster kan få en god gastronomisk oplevelse? Så anskaf dig en varmelampe, som kan holde færdiglavede mad varm. Cafeer og restauranter anvender lamperne til at holde maden på fadene og tallerknerne varme, så gæsterne får en god gastronomisk oplevelse. Derfor er en varmepære også essentiel for dig, der driver restaurant.

En pris på varmepærer, hvor alle kan være med

Prisen på vores produkter er skruet helt i bunden, men det er kvaliteten ikke. Det betyder, at du hos ELVVS.dk får rigtig meget for pengene, når du køber en infrarød pære. Bemærk, at vi har 5 % prismatch på flere af vores gode produkter. Det betyder, at finder du varen billigere et andet sted, matcher vi prisen - og giver 5 % rabat oveni prisen.

Hvis du har spørgsmål eller stadig ikke er overbevist om, hvorfor en varmelampe kan hjælpe dig i hverdagen, kan vi altid kontaktes enten på telefon eller mail. Vi er tilgængelige for både private og erhvervsfolk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken størrelse sokkel har en varmepære?

Størrelsen på en infrarød varmelampe er E27. Det vil sige, det er en standard lampefatning, du skal bruge til en varmelampe.

Hvad koster en varmelampe?

Prisen på en varmepære afhænger blandt andet af antal Watt. Jo højere Watt, jo højere pris. Hos Elvvs har vi varmelamper i et prisleje fra cirka 100 kroner og op til cirka 500 kroner.

Er en varmepære dæmpbar?

Ja, en varmepære kan dæmpes, så varmeniveauet kan tilpasses den enkelte situation.

Hvad er fordelene ved en varmelampe?

En infrarød varmelampe er skabt til at generere lys og varme i krævende omgivelser, som fx på en gård eller i et køkken. Derfor er konstruktionen ekstra hårdfør og robust. Den sikrer, at der gives varme til dyr, mennesker og mad. En anden fordel er, at lampen ikke udsætter mennesker og dyr for træk som fx en varmeblæser gør.

Et øjeblik...