Watt
Vælg Farve
Sokkel
Pris
DKK
DKK

Find farvede pærer her

Skab en unik atmosfære med vores spændende udvalg af farvede pærer. Uanset om du foretrækker den varme glød fra traditionelle glødepærer eller den moderne effektivitet fra LED, har vi farvede pærer, der passer til din stil. Vælg mellem et væld af farver og intensiteter, og giv dine rum et personligt præg. Oplev magien i farvet belysning med vores alsidige udvalg.

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Farvede pærer er stadig et hit

Noget som aldrig vil gå af mode er farvede pærer. De sjove elpærer kan benyttes til mange anledninger og kan derfor også bruges hele året rundt, uanset om du vil have dem hængende indendørs eller udendørs. Hvis du er glad for god sommerhygge på terrassen, eller hvis du bare elsker godt humør, så er disse pærer lige noget for dig. Hos ELVVS mener vi, at hyggen aldrig bør stoppe, også selvom mørket vinder ind. Vi vil derfor gerne give dig og dine venner muligheden for at tilbringe nogle dejlige sommeraftener på terrassen, med noget at det hyggeligste belysning man kan købe for penge.

Pærer i forskellige nuancer

Hos ELVVS elsker vi farver. Kulørte pærer er derfor et stort hit hos os, som vi gerne vil dele med dig. Vores sortiment består således af mange forskellige farvede pærer, som alle fås i flere nuancer.

Du kan få farvet pære i følgende farver:

  • Grøn
  • Rød
  • Gul
  • Blå
  • Hvid
  • Orange

Pærerne kan alle købes separat, men du kan også vælge at købe dem i pakker og eventuelt hænge dem op som en lyskæde. Udover at pærerne er hyggelige for voksne at sidde under en sommeraften, så er en farvet pære ofte også et kæmpe hit hos børn. Du har måske som barn, eller dit eget barn har prøvet at ønske sig en lyskæde i både julegave og fødselsdagsgave. Børn elsker farver, og farver der kan lyse er bare endnu bedre. Vi vil derfor hos ELVVS gerne give både dig og dit barn muligheden for at opleve glæden ved disse farverige pærer.

Lad farvede pærer sætte kulør på hverdagen

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til sjov og hygge. Dette kan blandt andet påvirke dit hjem, som efter flere år måske begynder at se lidt kedeligt ud, fordi der ikke sker noget nyt i forhold til indretningen. Et hjem kræver vedligeholdelse, dermed ikke sagt at du hvert femte år skal skifte alt inventaret i dit hjem. Men en lille ny nipsting kan i ny og næ godt være med til at pryde dit hjem på ny og her kan en farvet pære virkelig gøre en forskel. Hvis du vil sikre dig, at dit hjem aldrig bliver kedeligt igen, kan du også vælge at investere i nogle flere farver. Farvede pærer kan i dette tilfælde være løsningen for dig

Det kræver ikke meget at få noget farve ind i dit hjem, og med disse pærer er du sikret, at dit hjem aldrig løber tør for farve igen. Pærerne kan således også være med til at skabe en mere positiv og samtidig afslappende atmosfære i dit hjem. Farver bliver nemlig ofte sat i forbindelse med hygge, hvilket i særdeleshed også gør sig gældende, når det kommer til disse pærer.

Hjælp til farvesammensætning af kulørte pærer

Hvis du ikke er vant til at have mange farver i dit hjem, og du derfor synes, at det kan være svært at kombinere forskellige farver, så vil vi med glæde hjælpe og guide dig i retning af den rette farvesammensætning til dit hjem. Det eneste du skal gøre er bare at kontakte os og fortælle os lidt om de farver, du har i dit hjem på nuværende tidspunkt, og så skal vi nok komme med forslag til, hvilke farver der vil pryde dit hjem, uden at de bliver for dominerende.

Et øjeblik...