Gustavsberg toiletter

Der kan være forskellige grunde til, at du er på udkig efter et nyt toilet. Måske er den gamle model gået i stykker, eller du skal til at bygge et hus og har derfor et naturligt ønske om at sørge for, at badeværelset lever op til dine behov. Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af Gustavsberg toiletter, så du kan finde præcis det, du har brug for. Gustavsberg toiletter er alle af meget fin kvalitet, og de er også designet efter den minimalistiske skandinaviske stil, hvilket betyder, at alle modeller passer til de danske hjem. Så skal du bare finde ud af, hvilket et du gerne vil have stående på dit badeværelse.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Gustavsberg Toiletter/wc
Hvad siger kunderne?

Et klassisk toilet fra Gustavsberg

Vi fører de helt klassiske gulvstående toiletter, som du kender. Gustavsberg ved godt, at badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum, og derfor har de også sørget for, at deres toiletter er både pæne, behagelige og hygiejniske. Vi har ganske almindelige toiletter, men fører naturligvis også toiletter i børnestørrelse, som kan bruges i institutioner, eller hvor behovet ellers måtte opstå. Toiletterne fra Gustavsberg fås også med duo-skyl. Det betyder, at du kan vælge mellem to forskellige slags skyl. Et stort og et lille. Det er både godt for miljøet og ikke mindst for din pengepung.

Gustavsberg toiletter fås også væghængte

Hvis du i højere grad er interesseret i et væghængt toilet fra Gustavsberg, er vi hos ELVVS også leveringsdygtige, hvad disse angår. De væghængte toiletter har et lidt anderledes udtryk, og du slipper naturligvis for, at toilettet optager gulvplads. Men en af de største fordele ved et væghængt toilet fra Gustavsberg er, at du meget let kan komme til at gøre rent rundt om toilettet. Det er en særdeles hygiejnisk løsning. Designet af de væghængte Gustavsberg toiletter er meget flot - her er der tale om enkle toiletter, der i udtryk stemmer godt overens med de ønsker, som de danske forbrugere normalt har.

Køb det rette toiletsæde

Men du skal også gøre dig tanker om, hvilket toiletsæde du ønsker. Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af toiletsæder til Gustavsberg toiletter, hvor du blandt andet kan vælge mellem forskelligt materiale og farverne sort og hvid, der naturligvis også findes i varierende nuancer. Hvis du ønsker at gøre toilettet endnu mere sikkert og slippe for, at dine børn får fingrene i klemme, kan du vælge en model med soft close-funktion. Så slipper du også for skade på toilettet, hvis toiletsædet skulle smække hårdt i.

Vi leverer naturligvis

Et toilet er ikke let at transportere hjem. Det både fylder og vejer en del. Derfor kan du med fordel benytte dig af vores service, hvor vi sender toilettet fra Gustavsberg til dig. Vi sørger altid for at levere og transportere varen, så den kommer hjem til dig uden at tage skade undervejs. Alt, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilket toilet du gerne vil have på dit badeværelse - så klarer vi resten.