Varmepumpe luft/vand Bosch ny

Mest Solgte i Varmepumpe luft/vand Bosch ny
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Miljøvenlige varmepumper

Søger du en måde at opvarme din bolig på, som er både miljøvenlig og økonomisk? Vores varmepumper er lette at installere og monterer samt billige i drift. Du får derfor en opvarmet bolig, med minimale udgifter til varme. Varmepumper bruger meget lidt energi, men producerer til gengæld også en del selv. Derfor kan du nedsætte dit CO2 forbrug, når du installerer en varmepumpe fra ELVVS. Den er god for miljøet og kan også spare dig for en masse unødvendige udgifter på din elregning.

Brugervenlige varmepumper

Vores varmepumper, giver dig en langsigtet besparelse på din varmeregning. I vores sortiment har vi blandt andet vores Bosch Compress 7000, som indeholder de nyeste og energieffektive og innovative komponenter. Denne type varmepumpe kan tilpasses til dit individuelle behov. Du kan både spare penge på el, men er også let at anvende og kan varme din bolig hurtigt både forår og efterår. Det er derudover også en lydsvag pumpe, der ikke larmer. Den er derfor også god til anvendelse i helårshuse.

Varmepumper der ikke forurener

Modsat et oliefyr er en varmepumpe vedligeholdelsesfri. Du skal derfor ikke påfylde olie, eller andre brændstoffer til denne varmefordeling. Du skal blot trykke på en knap. Der er derfor heller ikke nogen anvendelse af skadelige stoffer i produktionen.

Ingen vedligeholde af varmepumper

Når du køber en varmepumpe, behøver du ikke vedligeholde den, som du skal med andre former for klimaanlæg. Det eneste der kan være en god ide at gøre, er at rense filteret til pumpen, så du er sikker på, der ikke sidder insekter og blade i. På den måde stopper din ventilator ikke til og kan derfor fungere bedre. Er uheldet ude og filteret er stoppet, kan du med fordel støvsuge det. Det er en hurtig og let måde at rense varmepumpen på. Det er også en god ide at tjekke op på din varmepumpe en gang årligt, så du kan nå at opdage, hvis der er nogle læk.

Et øjeblik...