Produkter
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Elpan Varmepaneler

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af varmepaneler

Har du også haft dine kampe med dine gamle varmepaneler, så kan du overveje at skifte dem ud med vores varmepaneler. På den måde kan du få meget mere plads i din stue, da du får fjernet de store og klodsede paneler. Derudover giver varmepaneler også en bedre fordeling af varmen i det rum, som de er placeret i. Varmepaneler kan også være med til at forhindre fugt og svamp i huset. Er du ikke vild med elpaneler, kan du også finde et stort udvalg af olieradiatorer og elradiatorer samt fritstående elraditorer i vores sortiment.

Varmepaneler i mange forskellige varianter

Hos ELVVS kan du finde varmepaneler i mange forskellige nuancer, størrelser og varianter. Du kan derfor finde paneler til 170W, 120W, 110W og helt ned til 40W. Du kan derfor finde varmepaneler til præcis det, som du skal bruge dem til. Vi har El paneler i både hvid og grå. På den måde kan du selv bestemme, hvad du mener, der passer bedst ind i dit hjem. Har du eksempelvis helt hvide vægge og lyst trægulv, vil hvide paneler være et godt valg. Har du en betonvæg, som de skal placeres forneden af, vil de grå være et godt valg. Det er derfor meget forskelligt, hvilken type elpanel, der er bedst alt efter, hvor de skal placeres.

Hvor skal du bruge dine varmepaneler?

Der kan være forskel på, hvilken type panel du skal bruge alt efter, hvor du skal bruge dem. Skal du eksempelvis bruge dem i et lille sommerhus, med lavt elforbrug vil panelerne under 100w måske være løsningen til din bolig. Skal du derimod opvarme et større areal vil el panelerne på over 100W måske være gode til at opvarme din bolig. Alt energien i et elpanel bliver omsat til varme og har en god varmefordeling modsat radiatorer, som har en mere centraliseret fordeling af varmen. Fordi paneler placeres langs med væggene i det rum, den er placeret i, vil varmen derfor fordeles mere jævnt.

Praktiske elpaneler med prismatch

Alle vores varmepaneler er vandtætte og er yderst lette at rengøre. Du kan både støvsuge dem g vaske dem ned med en våd klud alt efter, hvad der passer bedst til dine rutiner. Alle vores paneler, kan du købe til ekstrem gode priser. Vi tilbyder nemlig at du kan få prismatch på alle vores produkter. Har du derfor set et af vores produkter til en billigere pris et andet sted, så vil vi matche den pris, så du altid er sikret den bedste pris. Er du i tvivl om, hvilken type varmepanel du skal vælge til din bolig, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Vi har mange års erfaring indenfor både EL og VVS. På den måde kan vi vejlede og guide vores kunder efter erfaring. Du vil derfor altid kunne få svar på dine spørgsmål uanset om det er forespørgsler til produkterne eller vejledning til montering og installation. Du vil derfor være i sikre hænder hos os.
 

 

 

Et øjeblik...