Damixa Rep.Sæt Til temperatur Regulering
Varenummer: 727847603

til temp.Regulering

Vejl pris: 997,00
Du sparer: -624,00
373,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 298,40 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

til temp.Regulering

Vare nr.: 727847603
EAN nr: 5708516053705
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Via vores Internetbutik Elvvs.dk har vi solgt VVS- og el produkter siden starten i 2001. Vi har derved opnået stor indsigt i salg online og det kommer til udtryk i form af faguddannet support, hurtig levering og gode priser - til gavn for kunderne.

Sortiment:

Vi arbejder hele tiden på at have de bedste varer i vores sortiment:

  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • El artikler
  • Værktøj

Uanset om du er på jagt efter en ny højtryksrenser, et toilet, installationskabler, vandrør eller energibesparende produkter til din bolig, så har vi det uden tvivl på hylderne, og til en attraktiv pris.

Prismatchning:

Prisudviklingen i markedet er noget vi hele tiden overvåger. Udnyt vores prismatch (5%), såfremt du mod forventning skulle finde produktet til en lavere pris hos en konkurrent, så giver vi dig ikke bare varen til den lavere pris, som du har fundet varen til, vi tilbyder dig yderligere 5% rabat. Du kan se, hvordan man benytter vores tilbud om prismatch under menupunktet 'Prismatch' i bunden af siden.

Privat, erhverv og offentlige virksomheder:

Vi sælger både til private samt offentlige virksomheder og erhverv. Som virksomhed eller offentlig institution kan vi tilbyde en konto, og nederst på siden finder man et link til en ansøgning om en konto.

Har du specielle behov eller finder du ikke det du søger i vores webshop, så har du altid mulighed for at kontakte os. Vi kan skaffe næsten alt og laver gerne et tilbud på de produkter du søger.

Rådgivning:

Har du brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med selve købet eller brugen af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vores faguddannede medarbejdere i support er klar til at assistere dig, så du hurtigt kommer videre. Uanset om du søger hjælp til at vælge de rigtige vvs- og el artikler, er i tvivl eller har andet at spørge os om, er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 200 049 eller skrive til os på mail info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Hos Elvvs.dk tilbyder vi 14 dages fuld fortrydelsesret. Når du returnerer et produkt, så husk at vedlægge en kopi af din faktura. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, hvis et produkt returneres efter 2 uger fra datoen for modtagelsen.

Reklamationsgaranti:

Opstår der fejl, som skyldes dårlige materialer eller forkert fabrikation, så har du hos os 2 års reklamationsret, som gælder fra datoen for købet på din faktura. Garantien gælder dog ikke, hvis der er tale om almindeligt slid eller ved forkert anvendelse.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 727847603
EAN nr: 5708516053705
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ