Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Find din nye toiletspand her hos Elvvs.dk. Vi har praktiske toiletspande og pedalspande i god kvalitet til billige priser.

En uundværlighed på badeværelset

badeværelset, hvor man jævnligt bruger vatpinde, vatrondeller og skal af med tomme tandpastatuber er det uundværligt at have en affaldsspand lige i nærheden. Det tætsluttende låg løftes ved hjælp af fodpedalen, så du er fri for at bukke dig ned og løfte låget af. Det er rart, når tingene skal gå stærkt på badeværelset om morgenen. Toiletspande og pedalspande er designet særligt til badeværelser. Men en pedalspand kan også placeres i bryggerset eller køkkenet som en ekstra affaldsspand, så du altid har nem adgang til at smide diverse affald ud og holde dit hus pænt og afryddet. 

Toiletspande i flere størrelser, farver og funktioner

Hos Elvvs kan du købe toiletspande i flere forskellige udgaver. Vores mest populære modeller er med soft close, så låget roligt og lydløst glider ned. Spanden har også en aftagelig inderspand, som gør det nemt at tømme og rengøre den. Denne type toiletspand fås i to størrelser; enten 12 liter eller 30 liter. Farverne fås i den klassiske blanke stål eller i en retro cremefarvet version.  

Væghængt toiletspand

Både i private hjem og i virksomheder kan det være en hygiejnisk fordel at hænge spanden op på væggen. Med en væghængt model holdes gulvet frit, så det er nemmere at gøre rent. Hos Elvvs fører vi blandt andet den smarte affaldsbeholder fra Pressalit i bløde, runde former, som sikrer et rengøringsvenligt toiletområde. Affaldsbeholderen har selvluk funktion, som kan betjenes med én hånd samt aftagelig inderspand, der kan monteres med alle slags plastikposer.

 

Hvad bruger man en toiletspand til?

En toiletspand bruger man til at smide servietter, hygiejnebind, vatpinde og tomme tandpastatuber i. Det er praktisk at have en toiletspand eller pedalspand placeret på toilettet eller badeværelset, da man ofte har brug for at skille sig af med noget, som ikke må komme i toilettet. 

Hvilke slags toiletspande findes der?

De mest populære toiletspande har låg, der aktiveres ved hjælp af en fodpedal. På den måde er du fri for at bukke dig ned. Låg med soft close er smarte, fordi de roligt og lydløst sænker låget efter brug. Du kan også finde toiletspande, som kan monteres på væggen, så du har gulvet fri til rengøring. Udover det rent funktionelle, findes toiletspande i forskellige farver og størrelser. 

Kan man rengøre en toiletspand?

Ja. Alle modeller har en aftagelig inderspand, som kan tages ud for nem tømning og rengøring. Du kan også putte en pose i toiletspanden, hvilket er det mest hygiejniske. 

 

 

Et øjeblik...