LED Belysning

LED belysning
Der er mange fordele ved at have LED belysning i sit hjem, og hos ELVVS tilbyder vi et stort udvalg af forskellige LED lys. Vi har alt fra lamper og armaturer til spots. Med LED belysning sikrer du dit hjem et godt lys, der giver dit hjem et positivt præg. Belysningen kan bruges alle steder i hjemmet og er praktisk. Det er energibesparende og LED pærerne har en lang levetid, der gør, at du sjældent skal udskifte dem. Dertil er LED miljøvenligt, hvorfor du med god samvittighed kan anskaffe dig LED-belysning. Her kan du læse mere om fordelene ved at købe LED lys her hos os.

En god energibesparelse, der kan mærkes på pengepungen
LED pærer har en stor holdbarhed, hvor de meget sjældent skal udskiftes. Levetiden afhænger selvfølgelig af, hvor meget lyset står tændt, men der er garanti for, at pærerne holder minimum fem år uanset forbrug. Det betyder, at du er fri for at bruge ressourcer, tid og penge på at skulle udskifte dine pærer regelmæssigt. Dertil er LED pærer energibesparende, og det kan ses på din regning. Her er der også en solid besparelse at hente.

Vores mest populære
Gode tilbud i LED Belysning
Hvad siger kunderne?

Belysning med LED lys som lyskilde

Udbredelsen af LED teknikken er støt stigende, det betyder at der i hastig fart kommer flere og flere Lamper, spots, armatur,  lygter, lysbånd på markedet dag for dag.

Det er de åbenlyse fordele ved LED lys der gør at producenterne går fuldt ind i udviklingen.

Fordele ved LED belysning

  • Lavt energiforbrug
  • Lang levetid
  • Højt lys udbytte

Kunne du tænke dig at vide mere og LED lyskilder, deres fordele og udvikling så klik her.

LED lys - Case

En sportshal i Nordjylland udskiftede 45 stk 500W natriumlamper med 45 stk LED lys med en effekt på 200W. Det betød en energimæssig besparelse på 40500 kW/t og en økonomisk besparelse på 60.000 kr pr. år udregnet på baggrund af mindre forbrug, samt en driftbesparelse på indkøb af pærer, da LED lys har en meget lang levetid.

LED belysning er alsidigt og kan anvendes i hele hjemmet
LED belysning egner sig ikke kun til specifikke rum. Det kan anvendes over hele hjemmet og sågar også udenfor. Derfor er LED lys en fleksibel løsning, der gør det til et attraktivt og brugbart lys for mange. Hvis I har en garage, der mangler belysning eller en overdækket terrasse, der godt kunne bruge lidt lys, så I også kan bruge den i de varme sommertimer, er LED lys oplagt. LED findes både som spots, lamper og armaturer. Derfor skal I ikke gå på kompromis med designet. Markedet for LED lys er i dag så stort, at der findes et utal af løsninger og design, hvor en af dem helt sikkert vil falde i god jord hos jer.

Få hele dit rum oplyst
LED belysning har mange fordele, men rent praktisk har det også en høj funktionalitet. Lyset fra LED pærerne er nemlig kraftige og oplyser hele området omkring lyset. Det har en god balance, hvor det ikke er for skarpt, samtidig med at det gør rummet lyst og giver det et positivt præg. Derfor går du heller ikke på kompromis med pærernes egentlig funktion, når du vælger LED belysning. Udbredelsen af LED bliver også større og større, og markedet udvides hele tiden. LED er med andre ord kommet for at blive.


Miljøvenlig løsning – ingen kviksølv eller kemikalier
Med LED belysning i dit hjem vælger du den miljørigtige beslutning. LED pærer indeholder ingen kviksølv, som er et kemikalie, der er skadeligt for både mennesker og miljøet. Dertil afgiver LED pærer stort set ingen varme, som kan have indflydelse på dit indeklima. Slutteligt er der hverken infrarød eller ultraviolet stråling i LED pærer. Der er med andre ord rigtig mange gode sundhedsmæssige årsager til at vælge LED belysning. Læs mere nederst på siden.