Producent
Antal poler
Mærkestrøm
Karakteristik
Klasse
Nominel fejlstrøm (mA)
Pris
DKK
DKK

Kombiafbryder HPFI/Automat

Produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er en kombiafbryder?

Det er ikke alle vores kunder, som kender til kombiafbrydere. De har automatsikringer og fejlstrømsafbrydere i den samme enhed. Det er derfor en god mulighed for, at kunne samle det. Du kan derfor spare mange penge på at anskaffe dig en kombiafbryder.

Hvilken kombiafbryder skal du bruge?

Mange er bekendte med HPFI afbrydere, som sidder på mange el installationer. Men der er faktisk mange fordele ved at vælge en kombiafbryder fremfor en HPFI afbryder. En af dem er at den har stort set alle egenskaber, som en HPFI afbryder, men også har indbyggede automatsikringer. Det er derfor en smart afbryder, hvor du får flere funktioner i samme enhed. Du kan kende de forskellige typer af kombiafbrydere ud fra, hvor mange ampere de er på. Mange nyere kombiafbrydere har en indbygget indikator for, om systemet er overbelastet eller om der har været fejlstrøm.

Fordele ved en kombiafbrydere

Har du en kombiafbryder vil du være glad for at have ekstra plads i din eltavle. Du udnytter nemlig mere plads fordi den har kombineret automatsikring og afbryder. Det er nemlig kun en enkelt gruppe af installationer, som bliver frakoblet, frem for alle el installationer. Det er en god ting, hvis du skal bruge den på en arbejdsplads. På den måde er det ikke hele etagen, som bliver lukket ned, men blot den gruppe, som er overbelastet.

Brug for vejledning?

Er du i tvivl om, du skal bruge en kombiafbryder eller en HPFI afbryder? Tag kontakt til vores kundeservice via vores chat, på e-mail eller på telefonen. Vi er fagfolk med mange år i branchen og kan derfor vejlede dig til det mest fordelagtige køb af afbrydere. Har du spørgsmål til vores produkter eller er du i tvivl om, hvad der passer ind hos dig, kan vi hjælpe dig til det rigtige valg. Vi har prismatch på alle vores produkter, så du er altid sikret at få en god vejledning til produkter, som du altid kan få den bedste pris på.

Et øjeblik...