Beslag

Mest Solgte i Beslag
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Beslag

Vores beslag kræver i mange tilfælde ikke mere end to skruer for at kunne fastgøre dem. De mest anvendte beslag er vinkelbeslag fordi de kan anvendes til indendørs brug. Man bruger ofte vinkelbeslag til at føre to elementer sammen. Et vinkelbeslag findes i mange forskellige former og udformninger. Beslag er gode til mindre arbejde med træ. Hullerne i beslaget er til for at sikre at du ikke rammer nogle knaster i træet, når du montere det.

Bygningsbeslag

Hvis du er ved at renovere din terrasse eller i gang med et nyt byggeprojekt, så vil du med garanti få brug for nogle robuste bygningsbeslag. Bygningsbeslag sikrer dig en holdbar og sikker konstruktion. Skal du samle to elementer er det meget lettere at sammensætte dem med et bygningsbeslag fremfor at lave særlige udskæringer til samlingen. Vores sortiment af bygningsbeslag, er overfladebehandlede, så de er sikret mod at ruste og korrodere med tiden. Se vores udvalg af Bjælkesko, Gerberbesalg, Hulbånd, Lægtebeslag, Sømplader, Tagåseanker, universal og vinkler.

Hegnsbeslag

Få hegnsbeslag på dit træværk og forlæng levetiden på det. Hegnsbeslag anvendes som beskyttelse til stolper i f.eks. havehegn, carporte. Beslagene holder svamp og fugt ude, så stolperne ikke angribes. Stolperne skal have så lidt kontakt med jorden som muligt, så fugten ikke trænger op igennem dem. Du kan med fordel anvende et hegnsbeslag, der helt fjerner kontakten til jorden. Disse er også kaldet for stolpespyd og er et beslag der går rundt om stolpens fod.  

Skabs- og Skuffebeslag

Er du i gang med at montere et par møbler, derhjemme, så ved du at de rette beslag kan spare tid og penge på at gøre det ordentligt og holdbart. Hos ELVVS har vi beslag til forskellige formål. Alle vores skabs og skuffebeslag er i høj kvalitet og til bæredygtige priser.

Et øjeblik...