Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Nordlux - Klemlamper

Produkter
aluminium - spot photo nordlux
Nordlux Photo Spot - Aluminium Varenr.: 59372029 121,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - klemspot mento nordlux
Nordlux Mento Klemspot - Sort Varenr.: 75582003 327,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - klemspot cyclone nordlux
Nordlux Cyclone Klemspot - Hvid Varenr.: 73072001 139,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - klemspot mento nordlux
Nordlux Mento Klemspot - Hvid Varenr.: 75582001 321,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - klemspot cyclone nordlux
Nordlux Cyclone Klemspot - Sort Varenr.: 73072003 134,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Smukke Nordlux klemlamper til dit hjem

Nordlux er et skandinavisk brand, som er førende inden for lampedesigns. De skaber funktionelle og moderne lamper, som passer perfekt ind i de fleste danske hjem. Med en lampe fra Nordlux kan du derfor være sikker på at få en stilet belysning af topkvalitet i dit hjem.

Hos ELVVS finder du et bredt udvalg af Nordlux klemlamper, som kan bruges alverdens steder i hjemmet. Klemlamper fra Nordlux kan både være med til at skabe en moderne atmosfære i dit hjem, samtidig med at de giver dig den belysning, du har brug for.

Fordele ved at bruge klemlamper

Klemlamper er en form for belysning, som passer ind alle steder i hjemmet. Det er en lampe, som du kan flytte rundt på og sætte fast på blandt andet reoler, borde, og hvor du ellers har behov for belysning. Det er en enormt fleksibel belysning, fordi den altid kan flyttes hen, hvor du har behov for ekstra lys. Der er altså mange fordele ved at købe en klemlampe.

  • Fleksibel
  • Flotte designs
  • God belysning

Du kan blandt andet bruge din klemlampe til de områder, hvor du har brug for ekstra belysning til arbejdsopgaver. Dette kan for eksempel være ved et skrivebord, hvor der skal laves arbejdsopgaver. Når arbejdet er klaret, kan du blot flytte lampen med dig igen, hvis du for eksempel har behov for noget ekstra lys til hyggelæsning om aftenen. Der er altså mange muligheder med en klemlampe.

Nordlux klemlamper i mange forskellige designs

En klemlampe fra Nordlux er ikke kun en funktionel og fleksibel belysning til hjemmet, men også en stilet og flot tilføjelse til ethvert rum. Du kan derfor få et bredt udvalg af forskellige designs og modeller her hos ELVVS, så du kan finde den klemlampe, som passer bedst ind i dit hjem.

  • Nordlux Cyclone Klemspot

Denne model fås i både sort og hvid, så du kan vælge den farve, som passer bedst sammen med din indretning i hjemmet. Den har en bred lampeskærm, som skaber en flot blanding af både klassisk og moderne design.

  • Nordlux Photo Spot

Denne model kommer i en flot og moderne aluminiumfarve, som kan være med til at skabe et helt særligt udtryk i din indretning. Her får du en lampeskærm i en mellemstørrelse, som er en smule mindre end ved Nordlux Cyclone modellen.

  • Nordlux Mento Klemspot

Her kan du vælge blandt en hvid eller sort model, så du kan tilpasse den til netop din indretning. Den har en meget smal lampeskærm, som ikke fylder meget eller står i vejen for noget.

Har du brug for gode råd og vejledning?

Hvis du har brug for vejledning eller gode råd, når du handler hos os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den perfekte Nordlux klemlampe til dit hjem. Du kan både få fat i os på vores telefon 70 200 049 og vores e-mail info@elvvs.dk.

Et øjeblik...