Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Nordlux - Gulvlamper

Produkter
sort - gulvlampe ray nordlux
Nordlux Ray Gulvlampe - Sort Varenr.: 63214003 335,00 DKK pr. stk.
stk.
krom - gulvlampe ray nordlux
Nordlux Ray Gulvlampe - Krom Varenr.: 63214033 335,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - gulvlampe break nordlux
Nordlux Break Gulvlampe - Sort Varenr.: 19874003 627,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - gulvlampe vanila nordlux
Nordlux Vanila Gulvlampe - Hvid Varenr.: 72704001 669,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - gulvlampe vanila nordlux
Nordlux Vanila Gulvlampe - Sort Varenr.: 72704003 669,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Nordlux gulvlamper giver dig optimal belysning

Lamper har to vigtige funktioner, som du ikke kan komme udenom at skulle overveje, når du skal købe en lampe. Først og fremmest skal en lampe levere den optimale belysning, så du selv på de mørkeste vinteraftener kan finde rundt i dit hjem. Men lamper skal i højere grad også passe ind i indretningen i dit hjem, så det hele bliver bundet sammen. Hos ELVVS vil vi gerne hjælpe dig med at finde en lampe, som kan supplere din indretning på en positiv måde, så du ikke behøver at gå på kompromis med din stil, og så du samtidig heller ikke behøver at gå ned på god belysning.

Praktisk indretning med Nordlux gulvlamper

Når du skal finde en ny lampe til dit hjem, har du mange muligheder at vælge imellem. Der er nemlig forskellige lamper til forskellige situationer alt efter, hvor du synes, at du mangler lys i dit hjem. Mange vælger ofte en loftslampe, når de vil oplyse et helt rum, de glemmer derfor at tage højde for, at der findes andre og til tider bedre løsninger for lige netop deres hjem. Hos ELVVS synes vi, at Nordlux gulvlamper er specielt gode til at oplyse flere rum i hjemmet. Med gulvlamper kan du nemlig placere din lampe, lige hvor du har lyst til, uden at den vil se malplaceret ud. På denne måde har du muligheden for at finde nøjagtigt det sted i et rum, som kan få lampen til at lyse hele rummet op.

Tidløse lamper for enhver smag

Nordlux er kendt for at designe kvalitets gulvlamper, som har et tidløst udseende. Der findes derfor en gulvlampe til enhver smag. Lamperne er simple og stilfulde og passer ind i stort set alle former for indretning. Dette betyder også, at du med disse gulvlamper ikke skal ud og investere i en ny lampe i flere år. Du kan nemlig ændre din indretning, så meget du har lyst til, uden at lampen ikke vil passe ind.

Hos ELVVS synes vi, at kvalitet er for alle, og kvalitet betyder for os også, at et produkt er brugbart gennem mange år. Vi vil derfor gerne tilbyde dig et sortiment af gulvlamper, som med sikkerhed passer ind i din indretning. Farverne på vores lamper er således forholdsvis neutrale, så du kan flytte dem rundt i dit hjem som det passer dig. De vil nemlig altid passe ind.

Er du stadig i tvivl?

Selvom alle lamperne er designet, så de passer ind i ethvert hjem, kan det være svært at vælge den rigtige lampe. Lamperne har nemlig alle et mere eller mindre unikt udseende, som derfor adskiller dem fra hinanden. Dette betyder også, at alle lamperne er tilknyttet en bestemt stemning, som du tager med dig hjem, når du køber en. Du kan derfor med fordel vælge en lampe, som du synes passer til den stemning, du prøver at skabe igennem din indretning. Hvis du er i tvivl om, hvilken lampe du skal vælge, kan du derfor prøve at tænke hver enkel lampe ind i din indretning, for at få en fornemmelse af den stemning de skaber. Du skal herved prøve at lægge de praktiske aspekter til side og i stedet lade følelserne tage over, så de kan guide dig frem til den helt rigtige lampe.

Et øjeblik...