Hvad siger kunderne?

Design i top med Nordlux armaturer

Hos Elvvs finder du et stort og spændende udvalg af Nordlux armaturer, hvad enten du ønsker belysning til indendørs- eller udendørsbrug. Nordlux er en af de største aktører på det skandinaviske marked for belysning, og det skyldes især den professionelle og innovative tilgang, som virksomheden har til både design og funktionalitet. Her bliver der på intet tidspunkt slækket på kvaliteten, og det er naturligvis afgørende, når man som kunde skal træffe et holdbart valg.

Brug belysnings armatur og få kvalitets belysning

Med et Nordlux armatur er du garanteret høj kvalitet og stor funktionalitet, et produkt, der er udviklet og fremstillet til at opfylde tidens trend og tendenser inden for design, uden at der bliver slækket på kravene til stor funktionalitet. Det gælder, hvad enten du søger belysning til din bolig, til et kontormiljø eller noget helt tredje. Udvalget er så bredt, at der findes armaturer, der passer ind overalt. 

Find Nordlux armatur hos ELVVS

Hvis du har brug for god belysning til hjemmet eller til virksomheden, behøver du ikke lede videre længere. Her hos ELVVS har vi nemlig et bredt udvalg af Nordlux armatur, som kan være med til at skabe den perfekte belysning. Hvad end du skal bruge belysning til køkkenet, kontoret eller andre rum, kan dette være den rette løsning for dig.

Nordlux er en af de førende brands på markedet for designerlamper, og det er der gode grunde til. Det er et skandinavisk brand, som sætter stor vægt på funktionalitet og design. De har en både professionel og innovativ tilgang til deres produkter, hvilket uden tvivl har været med til at give dem deres høje status på det skandinaviske marked for belysning.

Vælg blandt en bred variation af Nordlux armatur

Hos ELVVS har vi et stor udvalg af armatur fra Nordlux, så du altid kan finde en løsning, som passer ind i dit hjem. De modeller vi tilbyder her på hjemmesiden, kan både bruges til private hjem og virksomheder, alt efter hvad dit behov er.

Her kan du se et overblik over de forskellige modeller, vi tilbyder.

  • Nordlux Boxline
  • Nordlux Decoline
  • Nordlux Works

Med disse forskellige muligheder, er det let for dig at finde den rette belysning og design til dit formål. Det handler om at finde den type, som passer bedst ind i dit hjem eller din virksomhed.

LED eller lysstofrør?

De fleste kender til lysstofarmatur, som er betegnelsen på lange armaturer med to eller flere lysrør indeni. Dette skaber en god belysning i rummet og findes til mange forskellige formål og i mange varianter. Det er oplagt at placere denne lampetype i rum, hvor der er behov for skarp belysning. I hjemmet kan dette for eksempel være i et køkken, mens det i en virksomhed er oplagt i kontorområder.

Hvis du ønsker at udskifte dine lysstofrør med LED-rør, skal du være opmærksom på at købe LED-rør, som er særligt beregnet til at blive monteret i armaturer, hvor der er en elektronisk spole. Disse rør indeholder nemlig ikke en tændspole, fordi den allerede findes i selve armaturet.

Du kan altså sagtens få LED-rør men skal være opmærksom på, hvilken type rør du vælger, før du forsøger at skifte det ud i dit armatur.

Få et overskueligt overblik over udvalget

Når du køber lamper og armatur hos ELVVS, får du et let og overskueligt overblik over vores store udvalg her på hjemmesiden. Det kan være en hel del nemmere og mindre tidskrævende, end hvis du skal lede efter den perfekte belysning i forskellige fysiske butikker. Her får du hurtigt og let en idé om, hvad vi tilbyder, så du kan finde den bedst mulige løsning til din situation.

Få vejledning når du handler hos os

Hvis der er noget du er i tvivl om, når du handler på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder både klar ved telefon og e-mail, hvor du hurtigt kan få fat i os. Herfra kan vi besvare alle de spørgsmål, du sidder inde med i forhold til vores produkter og hjemmeside. Vores mål er, at du går fra handlen med den bedst mulige løsning.

Et øjeblik...