Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Nordlux - LED Lamper

Produkter
hvid - væg mento nordlux
Nordlux Mento Væg - Hvid Varenr.: 75531001 318,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - væg mento nordlux
Nordlux Mento Væg - Sort Varenr.: 75531003 321,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Nordlux LED lamper hos Elvvs

Visionen hos Nordlux har været at skabe designlamper, til en pris, hvor alle kan være med, og det må man sige, er lykkedes til fulde.

Smukke og stilrene LED lamper i farver der går fra det sikre og afdæmpede til moderne pang-energi. Uanset hvad man vælger, er man sikker på at få en lampe, der matcher tiden mange år frem.

Derfor er vi naturligvis rigtigt stolte over, at vi hos Elvvs kan sælge et så stort og bredt udvalg af Nordlux LED lamper til den kendte lave pris, som vi er kendte for.

Smukke Nordlux LED lamper hos ELVVS

Hvis du skal bruge ny belysning til hjemmet, kan du let finde en ny LED lampe fra Nordlux her hos ELVVS. Vi har et bredt udvalg af flotte modeller fra Nordlux, som kan være med til at skabe en god belysning og et stilet udseende i dit hjem.

Nordlux er en førende lampedesigner her i Skandinavien, som skaber designlamper til en pris, hvor alle kan være med. Alle har derfor mulighed for at få en funktionel og flot designerlampe uden at skulle bruge hele formuen på den.

Vælg blandt mange forskellige modeller

Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af Nordlux LED lamper, og du kan derfor let finde en model, som passer perfekt ind i dit hjem. Vi tilbyder alt fra lette og elegante designs til lamper i pangfarver med unikke detaljer. Der er noget for enhver smag, så alle har mulighed for at få en lækker belysning i deres hjem.

Her er nogle af de forskellige lampetyper, du kan finde på vores hjemmeside: 

  • Nordlux Avenue LED spot loftslampe
  • Nordlux Avenue LED væglampe
  • Nordlux Mento gulvlampe
  • Nordlux Mento væglampe
  • Nordlux Pendel loftslampe
  • Nordlux Mercur indbygningsspot
  • Nordlux Geyer indbygningsspot

Du kan vælge blandt både loftslamper, væglamper, gulvlamper og indbygningslamper. Disse forskellige modeller kommer også i varierende designs og farver, så du kan finde den perfekte LED belysning til dit hjem.

Fordele ved LED belysning

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge LED lamper til dit hjem. En af de største grunde til, at mange foretrækker LED, er, at det er en energibesparende løsning. Du får altså en belysning, som har et lavt energiforbrug og en meget lang levetid.

Der er flere fordele ved, at LED har et lavt energiforbrug. Som en ting betyder det, at du kan spare nogle penge på elregningen, fordi der bruges mindre energi. En anden vigtig faktor er også, at det er en mere miljøvenlig løsning, fordi strømforbruget er lavere. Der er altså en hel del gode grunde til at vælge en Nordlux LED lampe, når du skal have ny belysning i hjemmet.

Find din nye Nordlux LED lampe

På vores hjemmeside får du et let og overskueligt overblik over de forskellige Nordlux LED lamper, vi tilbyder. Det gør det særligt let for dig at finde netop den model, som passer ind i dit hjem. Du slipper derfor for at rende fra den ene butik til den anden, før du finder den perfekte lampe og kan i stedet nemt og hurtigt kigge hele vores udvalg igennem her på hjemmesiden.

Vejledning til at finde den perfekte LED lampe

Hvis du er i tvivl om, hvilken LED lampe du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid mere end villige til at give dig nogle gode råd og vejledning med på vejen, så du finder den bedst mulige lampe til dit formål. Du kan både kontakte os på telefon og e-mail alt efter, hvad du foretrækker.

Et øjeblik...