Vis kun
Producent
Vælg Farve
Lyskilde
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Nordlux - Bordlamper

Produkter
hvid - bordlampe vanila nordlux
Nordlux Vanila Bordlampe - Hvid Varenr.: 72695001 463,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - bordlampe vanila nordlux
Nordlux Vanila Bordlampe - Sort Varenr.: 72695003 468,00 DKK pr. stk.
stk.
colli hele i lagersalg outlet - aluminium respect bordlampe nordlux
Spar 60%
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Nordlux bordlamper - den perfekte belysning til dit skrivebord

I en travl hverdag sidder mange danskere til langt ud på natten for at blive færdige med det sidste arbejde eller med de sidste lektier. Men et godt stykke arbejde kræver, at det er lavet under gode forudsætninger. Det kan derfor blive nødvendigt at have en god Nordlux bordlampe ved din side, når det er ved at blive sent på aftenen. Hos ELVVS vil vi gerne give dig muligheden for at have de bedste arbejdsvilkår som overhovedet muligt. Vi tilbyder dig derfor flere forskellige bordlamper. Fælles for alle lamperne er dog, at de alle leverer god belysning til de lange nætter eller bare til skrivebordet på kontoret i dagslys.

Klassiske og moderne Nordlux bordlamper for alle

Alle har hver deres stil og derfor også hver deres smag og indretning. Nogle indretter deres hjem med mange moderne møbler, som er meget oppe i tiden, mens andre vælger at gå den mere historiske vej med flere ældre møbler og en retrostil. Uanset hvilken stil du har i dit hjem, så er der en Nordlux bordlampe for dig. Disse lamper er nemlig designet således, at de strækker sig bredt stilmæssigt og derfor kan passe ind i mange forskellige indretninger. Lamperne er desuden meget enkle og stilrene men indeholder alligevel et lille twist, som gør hver lampe unik. Dette gør, at lamperne bliver tidløse, så du kan have dem i dit hjem i mange år, da de ikke går af mode lige foreløbigt.

God belysning fra Nordlux til hjem og kontor

Godt arbejde foretages ikke altid hjemmefra. De fleste personer tilbringer store dele af dagen på deres arbejdsplads, som ofte involverer en form for kontorarbejde eller arbejdstegninger. Det er derfor vigtigt, at belysningen på arbejdspladsen er god, så du kan levere det bedst mulige resultat hver eneste gang. Hos ELVVS mener vi, at alle arbejdspladser bør have optimal bordbelysning, så deres ansatte kan levere deres bedste. Derfor finder du i vores sortiment bordlamper, som egner sig til både hjem og virksomhed. Dette er det specielle ved Nordlux bordlamper, de er nemlig også designet med virksomheder for øje.

Brug for hjælp – vi guider dig

Det kan tage lang tid at finde den rigtige bordlampe, der er nemlig flere vigtige ting, som spiller ind i beslutningen. Hvor kraftigt skal den kunne lyse, hvilken højde skal den have, hvilken farve passer bedst til stilen i hjemmet eller på arbejdspladsen? Der er således flere spørgsmål, som du skal have for øje, men da du formentlig ikke er ekspert i lamper, så kan det hurtigt blive overvældende at skulle holde styr på alle kravene til den optimale lampe.

Hos ELVVS vil vi gerne hjælpe dig med at holde hovedet koldt og står derfor til rådighed, hvis du har brug for hjælp og rådgivning til at finde den rigtige lampe. Du skal bare kontakte os og fortælle os, om din lampe for eksempel skal bruges til kontorarbejde, og så skal vi nok i fællesskab finde en lampe til dig.

Et øjeblik...