Aircondition & Klima

Mest Solgte i Aircondition & Klima
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få et godt indeklima

På mange kontorer og i meget nybyggeri, har du måske oplevet at luftfugtigheden kan blive meget tør. Dette er ofte forårsaget af et dårligt indeklima eller en for tør eller for fugtig luftfugtighed. Det kan være svært at finde den perfekte balance i dit indeklima. Derfor har vi hos ELVVS et bredt udvalg af maskiner, som kan hjælpe dig til at opnår den perfekte temperatur. Vores maskiner kan opretholde den rette luftfugtighed i hjemmet. Mange af vores maskiner er udstyret med en timer, så du selv kan indstille, hvornår den skal starte. På den måde kan du komme hjem til en perfekt klimatiseret bolig, selvom du ikke er til stede til at tænde på knappen.

Luftbefugter

Befinder du dig i et nybyggeri med et for tæt indeklima, kan luften blive tør. Vil du gerne have den perfekt luftfugtighed tilbage i rummet, kan du derfor benytte dig af en luftfugter. Denne maskine bruger meget lidt energi og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det eneste du skal gøre, er at sætte den til i en stikkontakt og fylde vandtanken. Maskinen vil herved omdanne vandet fra vandtanken til fugtig luft. Mange maskiner vil kunne indstilles til at kunne opretholde en konstant luftfugtighed, så du hele tiden har det mest optimale indeklima. Ofte er luftbefugtere udstyret med en dyse, der kan bestemme, hvor dampen lukkes ud.

Affugter

Har du derimod en for høj luftfugtighed i hjemmet, kan du benytte dig af en affugter. Denne maskine vil kunne trække fugtigheden ud af luften og efterlade den tør. Mange gamle huse har tendens til skimmelsvamp og vandskader, fordi der er for høj luftfugtighed i deres hjem. Det er ofte rum placeret under jorden, såsom kældre der vil have brug for dette. Nogle ved ikke at disse maskiner eksisterer og kan derfor få mange skader i hjemmet, der vil være dyre at få renoveret. Har du begrænset mulighed for at lufte ud i dit hjem, såsom i en kælder eller på et badeværelse, kan en affugter hjælpe dig.

Klimaanlæg

Hos ELVVS finder du mange forskellige typer af klimaanlæg. Vi har både Luft til Luft og Luft til Vand varmepumper. De er meget anvendte i sommerhuse og helårshuse fordi de kan indstilles til en konstant temperatur. Luft til luft varmepumper er meget eftertragtede fordi den har mere end én funktion. Du kan nemlig både opvarme dit hjem, men også køle det ned i varme perioder. Det er et klimaanlæg, som både kan køle og varme. Varmepumper, kan derfor hjælpe dig med at opnå den rette temperatur i rummet ud fra, hvad du har indstillet den til.

Et øjeblik...