Hvad siger kunderne?

Lys er et vigtigt element, når vi taler julehygge. Den mørkeste tid på året får lys, liv og stemning med Sirius lyskæder. Sirius har formået at skabe en lang række produkter inden for julebelysning, som både pynter og lyser op i mørket.

Sirius lyskæder er smagfuld julebelysning

Sirius er kendt for sine lyskæder, vinduesbelysning, lanterner og lysdekoration - alt sammen i et flot og enkelt skandinavisk design. Du kan, med andre ord, skabe den helt rigtige julehyggestemning både indendørs og udendørs med Sirius julebelysning.

Sirius julelys er omtanke for miljøet

Det er ikke kun det smukke design, der gør Sirius julelys populære. Der anvendes nemlig LED lyskilder, hvilket betyder et væsentligt nedsat energiforbrug. Derudover har Sirius lanceret deres Green Energy produktlinje, der sparer op til 90% af energiforbruget. Dioderne kan ikke udskiftes, men har til gengæld en meget lang levetid.

Du kan derfor med god samvittighed bruge Sirius lyskæder og julelys, når du vil skabe den helt rigtige julebelysning både udendørs og indendørs.

Sirius Top-Line

Sirius Top-Line er et fleksibelt system af lyskæder, som fungerer rigtig godt til at pynte op med lys udendørs på træer, buske, facader og mange andre steder. Lyskæden kan forlænges med op til 2.000 lys. Systemet er baseret på lavvolt (36 V), hvilket gør ledningen tyndere og mere diskret. Til systemet findes et utal af tilslutningsmuligheder såsom forlængerkæder, 3-vejs split, T-split og en fordeler-ring.

Sirius Tech-Line

Tech-Line fra Sirius er et fleksibelt lyskædesystem, der fungerer med 230V. Begynd med startsættet med 50 LED lys og udvid efter behov med supplementskæden. Ved at benytte forgrenerdelen kan lyskæden bruges i forskellige retninger - også udendørs. Der kan maksimalt kobles 100 m i en lang sektion. Du kan også vælge de dekorative krabbelyskæder, som kan snoes rundt om gelændere eller lignende, eller gardinlyskæden som hænger smukt ned fra fx vinduer, husgavle, altaner, træer med mere.

Den traditionelle lyskæde

Sirius David lyskæde er den traditionelle grønne ledning med julebelysning, som kan bruges indendørs såvel som udendørs. Her får du mange LED lys for pengene!


Har du forelsket dig i en Sirius lyskæde, så kan du med fordel købe den her hos ELVVS. Vi har nemlig hurtig levering og 5 % prismatch. Det vil sige, at hvis du finder varen billigere at andet sted, så matcher vi prisen og giver yderligere 5 % i rabat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang er Sirius Top-Line LED lyskæde?

Sirius Top-Line Led lyskæde er 5 meter lang og har 50 LED lys samt en 8 meter lang forlængerledning. Dette er et startsæt, og til denne kan du tilkøbe en eller flere supplementskæder.

Hvilken lyskæde skal jeg vælge, når jeg gerne vil have rigtig mange lys?

Sirius Tech-Line startsæt med sensor er et godt udgangspunkt, da den kan udvides med op til 8000 Tech-Line LED lys i varm hvid. Køb fx Tech-Line forlængerkæde med 200 eller 300 som supplement.

Hvad er en Sirius lyskæde timer?

Sirius har lavet en sensor/timer til de to lyskæde-systemer Tech-Line og Top-Line. Med en sensor på ledningen kan du time din lyskæde, så den kun lyser, når det er blevet mørkt.

Hvordan virker en Sirius lyskæde timer?

Når du tænder på stikkontakten, vil kæden lyse i 6 timer og derefter selv slukke. 18 timer senere tænder den igen og lyser i 6 timer. Du kan ændre tidspunkt ved at slukke og tænde på stikkontakten. Det er muligt at tilkøbe en fjernbetjening. 

Et øjeblik...