Malmbergs Ladeboks 16A type 2 type B, 3-faset 11 kw., til el og hybridbil

6.586,00 DKK pr. ST.
Se pris uden moms Pris uden moms 5.268,80 DKK
ST.
Om produktet

Beskrivelse.:

Ladestation i stilrent design til opladning af el-biler når bilen er hjemme. Indbygget elmåler for visning af elforbrug, tælleren husker forbruget, selvom spændingen til lade boksen afbrydes, f. eks i forbindelse med at den også bruges i sommerhuset. Indbygget fejlstrømsrelæ af type A med DC-lækagebeskyttelse 6mA, modsvarende Type B-fejlstrømsrelæer.

Tydelig indikation af ladningen via LED-lampe i fronten. Trykknap på siden for valg af ladestrøm(6, 8, 10, 13 eller 16A). Til fast vægmontering, men kan også monteres med en stikprop CEE 416-6 for enkelt at kunne medbringe den til f.eks sommerhuset.

Kit med ekstra vægfæste, holder til ladestik og kabelholder sælges separat. LCD-skærm som viser aktuel ladestrøm, energiforbrug m.m. Hele 6 m langt ladekabel med ladestik type 2. Låsbart(med hængelås) vægbeslag til hurtig montering, holder til ladestik og vægmonteret krog til kablet medfølger. 2 m langt tilslutningskabel (H07RN-F).

Specifikationer.:

Kabel.: 6 m
Kapslingsklasse.: IP54
Max. effekt.: 11 kW
Mærkestrøm.: 16A
Mål (BxHxD).: 195x295x70 mm
Udførsel.: 3-faset

Detaljeret beskrivelse:

Denne Malmberg ladeboks er designet og udviklet til dig, som ønsker at forkæle din elbil med et af de bedste produkter på markedet. Med en Malmberg ladeboks, har du mulighed for at oplade din bil hjemme i indkørslen, garagen, carporten eller i dit sommerhus.

Det er en af vores kunders favoritter, da den både har et stilfuldt design, som ser pænt ud i indkørslen, men også fordi den er kraftfuld. Du har mulighed for at tilkoble en ren elbil eller hybridbil til denne ladeboks.

En af de primære årsager til, at du skal vælge netop denne ladeboks er, at du kan tilpasse ladestrømmen efter din elbil. Det vil sige, at du kan vælge mellem 6, 8, 10, 13 eller 16 ampere. Lige præcis denne model er en 3-faset 11kw ladestation. Den er derfor beregnet til dig der ønsker en kraftfuld ladestation i hjemmet.

Den perfekte hjemmeladestation

Flere mener, at denne Malmbergs ladeboks er det perfekte valg til dig, som har en elbil eller hybridbil. Den er let at montere og installere, så du kan kan få ladet din bil op, mens du er hjemme eller i sommerhuset. Hvis du er en virksomhed, som ønsker at tilbyde medarbejderne mulighed for at oplade deres elbiler, er denne model et oplagt valg. Det er dog vigtigt, at du vælger en autoriseret elektriker til at tilslutte ladeboksen til din relæ. Dermed er det en godkendt og lovlig installation.

Med denne løsning får du i alt 6 meter ladekabel, som giver dig mulighed for parkere bilen på flere forskellige måder.

Fordele ved at vælge Malmbergs ladeboks

Der er mange gode fordele ved at vælge en Malmberg ladeboks. For det første er der indbygget elmåler, som viser dit elforbrug. På denne måde kan du løbende følge med i, hvad det koster dig at lade bilen op hverdag, men også generelt følge med i elforbruget. Malmberg ladeboks er udviklet til at kunne huske elforbruget, selvom relæet eller strømmen afbrydes. Det betyder, at du i praksis godt kan anvende denne ladeboks i sommerhuset, hvor man typisk slår strømmen fra, når man kører hjem igen.

Når du vælger denne Malmbergs ladeboks får du en smart LCD-skærm, som viser aktuel ladestrøm, energiforbrug og meget mere. På denne måde kan du også følge med i, om din elbil eller hybridbil er ladet helt op. Der er desuden også en stor og tydelig LED-lampe som lyser på ladeboksen, når du er tilkoblet. På denne måde undgår du at komme ud til din bil, som ikke er blevet ladet op i løbet af dagen eller natten.

Der er en trykknap på siden af ladeboksen, som du kan klikke på, hvis du ønsker at vælge en anden ladestrøm. Her har du 5 valgmuligheder for at tilpasse ladestrømmen til din bil.

Denne model har også en indbygget fejlstrømsrelæ af type A med DC-lækagebeskyttelse.

Ved at vælge dette produkt følger alt med til fast vægmontering. Herudover får du 2 meter langt tilslutningskabel samt låsbart vægbeslag og holder til ladestik.

Hvilken elbil passer denne ladeboks til?

Hvis du enten har en elbil i dag eller overvejer at købe en elbil, er det vigtigt at undersøge, hvilke muligheder du har for at lade din bil derhjemme. Det er ikke alle ladestik eller ladebokse som er kompatible med alle elbiler. De fleste elbiler på markedet i dag passer f.eks. til ladestik type 2.

Hvis du derfor har en Tesla eller VW UP!, så vil det være et ladestik type 2 som de er designet til i 2021. Denne Malmberg ladeboks er designet til ladestik type 2. Ved at vælge denne ladeboks, har du også en fremtidssikret løsning. Det kan være en fordel, hvis du på et tidspunkt vælger at skifte til en anden elbil.

Danmarks bedste pris på Malmbergs ladeboks

En af de helt store fordele ved at købe en Malmbergs ladeboks hos elvvs.dk er, at du altid kan forvente markedets bedste pris. Vores indkøb har sørget for at presse prisen helt i bund, så du kan forvente Danmarks billigste pris på dette produkt. Det har vi valgt at gøre, da vi bestræber os på at være din foretrukne leverandør af Malmbergs ladebokse og andre el-artikler.

Når du derfor handler denne Malmbergs ladeboks hos os, tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige, at vi matcher prisen, hvis du skulle finde den helt samme ladeboks billigere hos en af vores respektive konkurrenter. Dermed ved du med sikkerhed, at du altid kan samle dine indkøb os hos, når du kommer til el- og vvs-artikler, da det altid være det billigste for dig.

Har du spørgsmål til denne Malmberg ladeboks, kan du med fordel tage kontakt til vores kompetente og venlige kundeservice. Her sætter vi en stor ære i at give dig en ærlig og kyndig vejledning, så du får bestilt den rette ladeboks til dit behov.

Vare nr.:
2480137
EAN nr:
7392529156157
Enhed:
ST.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
BENYT VORES PRISMATCH
Har du fundet dette produkt billigere andet sted, så indsæt link til varen i boxen og tryk OK. (Denne boks lukker)
Læg herefter varen i kurven. Vi vil efter vores gældende betingelser, nedskrive prisen på denne vare.
Hvad skal jeg gøre nu?

Du skal gennemføre ordren via shoppen, hvorefter vi retter ordren og betalingen til.

Beløbet er ikke rettet ned?

Dette sker efterfølgende når vi har godkendt Prismatchen, så du skal lave ordren på det fulde beløb, vi reserverer kun beløbet.

Hvad hvis I ikke godkender Prismatchen?

Hvis vi ikke godkender Prismatcher, så modtager du en mail med begrundelsen.

Andre kunder har også set på
Kunder der købte denne vare, købte også
Dine senest sete produkter
Et øjeblik...