Købslink til Omar Farooq Mail.: info@letsplay2000.dk
Varenummer: DK26
3.600,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 2.880,00 DKK
stk.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: DK26
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage

Siden 2001 har vi via vores netbutik forhandlet VVS- og el produkter på Elvvs.dk. Dette har givet os viden og stor erfaring indenfor e-handel, som i dag kommer alle kunder til gode i form af hurtig levering, gode priser og kompetent support.

Udvalg:

Når det kommer til følgende varegrupper bestræber vi os på at have de bedste produkter i vores sortiment:

  • VVS artikler
  • El artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj

Hvis du mangler energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, vandrør, et toilet eller installationskabler, så har vi det garanteret på hylderne, og til en attraktiv pris.

Pris Matchning:

Prisudviklingen i markedet er noget vi hele tiden holder øje med. Skulle du finde et produkt billigere et andet sted, så benyt vores prismatch på 5%, så tilbyder vi ikke kun produktet til den lavere pris, vi trækker yderligere 5% fra i rabat. Find menupunktet 'Prismatch', såfremt du vil have flere oplysninger om, hvordan du gør brug af vores tilbud om prismatch, linket hertil finder du nederst på siden.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi tilbyder både salg til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Vi tilbyder en konto til firmaer eller offentlige institutioner, og dette kan man ansøge om ved at anvende linket hertil nederst på siden.

Finder du ikke lige det, som du søger, har du specielle behov eller er du i tvivl om noget, så har du altid mulighed for at ringe eller skrive til os. Få tilbud på det du står og mangler - vi kan skaffe stort set alt.

Vejledning:

Søger du rådgivning og vejledning i forbindelse med selve købet eller brugen af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller sende en mail til os. I vores support team sidder faguddannet personale parate til at hjælpe dig hurtigt videre. Kontakt os hvis du vil være helt sikker på du køber det rigtige eller har andre spørgsmål til os, vi sidder klar ved telefonerne på 7020 0049 og du kan også skrive en mail til os og sende den til info@elvvs.dk.

Returret:

Hos Elvvs yder vi 2 ugers fuld returret. Når du returnerer et produkt til os, så husk at medsende en kopi af din faktura. Vi trækker et 20% returgebyr fra, hvis et produkt sendes retur efter 2 uger fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsret:

Vi tilbyder 2 års reklamationsgaranti, som er dækkende fra datoen for købet og omfatter fabrikationsfejl samt materialefejl. Reklamationsretten gælder ikke forkert anvendelse eller almindeligt slid.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 702 000 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: DK26
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ