Outlet Lagersalg

Elvvs.dk Outlet - Vi sørger altid for at sælge ud fra vores lager. Det betyder, at du kan være heldig, at finde lige det du søger til en uhørt lav pris.

Kig dig omkring i vores lagersalg. Vi kan ikke garantere, at varen ikke netop er solgt, men bestiller du en vare, som viser sig at være udsolgt, får du besked via mail hurtigst muligt.

Mærker
Hvad siger kunderne?

Nogle gange får vi tilbudt et stort restparti af en gruppe varer, som vi vurderer kan være interessant for vores kunder. Det betyder, at vi ofte kan sælge fx spots, armaturer, alarmer mm til meget billige priser.

Det hænder også at vi har varer liggende, som skal ryddes ud af lageret, og så vælger vi også at sætte prisen betydeligt ned.

Vi bestræber os på at formidle budskabet ud i vores nyhedsbrev og på vores Facebook, så vores trofaste kunder altid er opdateret. Men når du alligevel er forbi shoppen, så kig ind i vores rest- og lagersalg og se, om der skulle være penge at spare for dig.

Vi vil desuden gerne opfordre vores kunder til at bruge vores Facebook side aktivt i forbindelse med gør-det-selv projekter. Vores medarbejdere er alle professionelle fagfolk, og vi står altid til rådighed, hvis du får brug for det. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Et øjeblik...