Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Oplev Nedis SmartLife – nu også til hjemmets elektriske varme- og klimaapparater. Nedis tilbyder et bredt udvalg af produkter, der kan gøre din hverdag nemmere. Alle produkter tilsluttes din Wi-Fi-router helt uden brug af hub, bridge eller gateway. Du kan styre og programmere dine elektriske apparater via den intuitive Nedis SmartLife app. Alle kan være med, når det kommer til Nedis.

Wi-Fi varmeblæsere – indstil varmen fra din telefon eller tablet

Med en varmeblæser kan du hurtigt og effektivt opvarme udvalgte rum i huset - eller måske sommerhuset. Nedis’ intelligente varmeblæser sluttes direkte til din Wi-Fi, og du kan styre den, uanset hvor du befinder dig. Du kan lave en tidsplan for automatisk opvarmning, du kan betjene den via knapperne på forsiden eller aktivere den ved Google Home eller Amazon Alexa stemmestyring. Varmeblæserne fra Nedis er ikke kun brugervenlige, de er også energieffektive. Når den ønskede temperatur er nået, sænkes varmeeffekten automatisk, så de bruger mindre strøm.


Sæt varme på radiatoren, inden du kommer hjem

Det er aldrig sjovt at komme hjem til et koldt hus, menmed den smarte Wi-Fi konvektionsradiator fra Nedis er det heller ikke nødvendigt. Du kan indstille temperaturen på din radiator via Nedis SmartLife app’en på din telefon, så varmen breder sig i huset, mens du er på vej hjem. Det er selvfølgelig også muligt at konfigurere en tidsplan, hvis du er hjemme på et fast tidspunkt hver dag. Du skal ikke frygte for sikkerheden, for radiatoren slår automatisk fra ved overophedning.

Kontrollér din ventilator fra alle steder i huset

De varme sommerdage kræver nogle gang lidt ekstra luft og ventilation, fx når vi skal sove eller vi arbejder foran skærmen på kontoret. Nedis smart-ventilator ligner den klassiske ventilator på fod, men den kan fjernbetjenes med din smartphone. Du kan lave tidsplaner for, hvornår den skal tænde, slukke og med forskellig hastighed. Det sker ved en dvaletilstand, hvor den gradvist sænker hastigheden hver time, indtil den slukker automatisk. Det er især velegnet, når man bruger ventilatoren til afkøling af soveværelset, og man gerne vil undgå at få træk i løbet af natten. Du indstiller blot ventilatoren til at slukke på et bestemt tidspunkt via Nedis app’en. Det er også rigtig smart på børneværelserne, hvor du ikke har mulighed for at mærke efter i løbet af natten.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Nedis Smart Home klima sammen med andre Nedis produkter?

Ja, du kan sagtens kombinere brugen af dine Nedis produkter. Fx så konvektionsradiatoren og lyset tændes samtidigt, så huset er lunt og lyst, når du kommer hjem. Du kan også indstille din smart-radiator til at slukke, når den sidste forlader huset. Sæt det hele op i den intuitive app.

Hvad bruger man en varmeblæser til?

En varmeblæser er god som en ekstra varmekilde. Fx til mindre rum eller til et hjørne af huset, som er svært at få varmet op i vintermånederne. I stedet for at skrue endnu mere op for radiatoren, kan det være en god ide med en varmeblæser, der bedre kan fordele den varme luft til de dele af huset, der er kolde. Nedis smart-varmeblæsere er tilmed flotte i designet, så de kan godt tåle at være synlige.

Hvad koster en Wi-Fi varmeblæser?

En intelligent varmeblæser fra Nedis er ikke meget dyrere end en helt almindelig varmeblæser. En 1800W koster omkring 460 kr. og en 2000W koster omkring 680 kr.

Et øjeblik...