Produkter
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Smart Home Lyskilder

Produkter
hvid mm 86 x 86 underlag nedis
Nedis underlag | 86 x 86 mm | Hvid Varenr.: WIFIWB10WT 32,00 DKK pr. stk.
stk.
enkelt lyskontakt rf nedis
Nedis RF lyskontakt | Enkelt Varenr.: RFWS10WT 90,00 DKK pr. stk.
stk.
enkelt wi-fi med lyskontakt smart nedis
Nedis Smart lyskontakt med Wi-Fi | Enkelt Varenr.: WIFIWS10WT 230,00 DKK pr. stk.
stk.
e14 hvid varm og fuldfarve wi-fi med led-pære smart nedis
Nedis Smart LED-pære med Wi-Fi | Fuldfarve og varm hvid | E14 Varenr.: WIFILC11WTE14 148,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Lyskilder og lyskontakter, der kan betjenes trådløst fra din sofa eller fra et helt andet rum i huset. Det er både smart, bekvemt og strømbesparende. Her på siden kan du vælge mellem de forskellige pærer, lyskontakter og armaturer, som ganske enkelt kobles op på dit Wi-Fi-netværk og betjenes via en app på din telefon. Hvis du har Google Home assistent eller Amazon Alexa kan du også benytte stemmestyring.

Intelligent belysning letter hverdagen

Belysningen er ofte det sted, de fleste starter, når de begynder at opbygge deres Smart Home. Den intelligente belysning er nemlig en af de mest tilgængelige smart home-features, som giver dig mulighed for at automatisere dit lys og bruge det smart og strømbesparende. Der findes efterhånden en del producenter på markedet, der tilbyder smartbelysning. Der er selvfølgelig en vis ensartethed systemerne imellem, da de alle kan tilkobles Wi-Fi. Men mange kræver en separat hub, der forbinder pærerne med din router. SmartLife pærer fra Nedis kræver imidlertid ikke en særskilt hub. De er intelligente nok til selv at hoppe på dit Wi-Fi-netværk.

Fysiske lyskontakter og bevægelsessensorer til at styre lyset

I sortimentet af smart belysning tilbyder Nedis SmartLife også lyskontakter, der kan sættes på væggen som traditionelle vægkontakter. Disse har blot den fordel, at når de kobles på Wi-FI, kan de styre en eller flere lamper – enten ved et tryk på vægkontakten eller på din app. Det er perfekt, hvis du ikke ønsker at bruge din smartphone hver gang, der skal justeres på lyset. Endelig kan du også vælge at tilkoble din smartbelysning til en eller flere sensorer i dit hjem. Fx så lyset tænder automatisk, når du kommer ind i bryggerset med hænderne fulde af indkøbsposer. Eller automatisk belysning på badeværelset, når børnene eller andre i husstanden glemmer at slukke efter sig.

Dekorative smartpærer og stemningsfulde farver

Nedis smarte belysning er utrolig alsidig. Du kan dæmpe lyset uden en større lysdæmper-installation. Du kan justere farvetemperaturen på LED-pærerne fra kold til varm hvid alt efter tidspunkt på dagen. De smukke og dekorative lightbulbs, der ligner gammeldags glødepærer, kan også betjenes med en app. Og sidst, men ikke mindst kan du med Nedis’ smarte LED-pærer i fuldfarve skifte farver til en million forskellige nuancer. Med den lystilpasning kan du lave en række stemningsfulde lysscenarier i dit hjem, så det både passer til filmaftenen, cocktailfesten, hverdagshyggen eller hulebyggeri med børnene.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg bruge en hub eller bridge for at styre smartbelysning fra Nedis?

Nej, de smarte pærer fra Nedis kan egenhændigt oprette forbindelse til din Wi-Fi-router. Du skal blot skrue pæren i lampen og aktivere den i din Nedis SmartLife app, så er du klar til at kontrollere dine lyskilder, uanset hvor du befinder dig.

Hvad er fordelene ved Smart Home lyskilder?

Udover at du kan justere lyset fra din telefon, kan lyset i et smart home også tilpasses din og familiens hverdag, så det hele foregår automatisk. Fx tænde og slukke på bestemte tidspunkter af døgnet, tænde en blid belysning om natten, hvis du skal på toilettet, og være den ideelle stemningsskaber uanset om det er hverdag eller fest. Du kan nemt få det rigtige setup med smartbelysning fra Elvvs.

Hvad koster en Smart LED-pære?

En smart LED-pære med en almindelig E27 fatning koster 120 kr. Denne type kan justeres fra kold til varm hvid belysning og forbindes med Wi-Fi. Den tilsvarende LED-pære med fuldfarve koster 140 kr. 

Et øjeblik...