Indendørs

Produkter
Hvad siger kunderne?

I de seneste år er der kommet en række forskellige løsninger til indendørs videoovervågning på markedet. Mange overvågningssystemer minder om hinanden, hvorfor den brugervenlige software, den høje videoopløsning eller det flotte design bliver den afgørende faktor for, hvilket IP overvågningskamera, man vælger.

Brugervenlig og smart IP overvågning

Hos Elvvs har vi håndplukket en række Smart Home IP overvågningskameraer til indendørs brug med det sigte, at de skal have en brugervenlig software (app), være nemme at installere og have et design, der ikke vækker opsigt i det almindelige hjem.

Mange fordele ved IP overvågning

IP står for internet protokol. IP teknologien gør det muligt for digitale enheder at tale sammen via internettet. Det er en intelligent løsning, fordi du kan bruge din smartphone til at overvåge din ejendom, hvor som helst og når som helst. En anden fordel er, at et IP kamera oftest er trådløst. Det betyder, at der ikke skal installeres kabelføringer i dit hjem, og at du selv kan montere kameraerne.

Hvilket udendørskamera skal du vælge?

Når du vælger dit overvågningskamera, så overvej videokameraets formål. Skal det benyttes i din private bolig, til fjernovervågning af sommerhuset, på kontoret eller i din virksomhed? Et diskret kamera, fx et loftmonteret panoramakamera, er godt til den private bolig, da det ikke fylder meget og ikke bevæger sig.

Hvorfor skal jeg have et trådløst indendørs overvågningskamera?

Et trådløst overvågningskamera kan være en rigtig god sikkerhedsløsning og tryghedsskaber. Det kan kobles på dit Wi-Fi-netværk, så ejendommen kan overvåges fra din smartphone, uanset hvor i verden du er.

Hvad koster et godt IP-overvågningskamera til indendørs brug?

Et smart IP-kamera til indendørs brug fås i mange prisklasser og med forskellige funktioner. Du kan få et udmærket trådløst kamera til omkring 500 kr.

Hvad er et IP-kamera med klimaovervågning?

Et IP-kamera udstyret med en klimasensor kan overvåge den omgivende temperatur og luftfugtighed i rummet. Det kan være en fordel i mange situationer, fx ift. opmagasinering af ejendele i kælderen, i et depot med fødevarer eller på baby- og børneværelset.

Et øjeblik...