Produkter
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Smart Home Automatisering

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er Nedis Smart Home egentlig? Det er elementer og enheder i hjemmet, som bliver forbundet via dit Wi-Fi netværk. Det er smart, fordi du kan kontrollere og styre det hele på en app eller ved stemmestyring, hvis du har en Google Home eller Amazon Alexa.

Men der er også andre måder at automatisere dit hjem på. Fjernbetjeninger fx fungerer enten ved infrarød eller ved RF (radiofrekvens). Nedis står bag en række produkter inden for automatisering af hjemmet, som hviler på netop disse to teknologier.

Betjen dine lamper trådløst med Nedis RF smart-fjernbetjening

Med Nedis RF-fjernbetjeninger kan du tænde og slukke en eller flere lamper/enheder med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Her skal du ikke bekymre dig om Wi-Fi eller smartphones. De universale RF-fjernbetjeningerne understøtter alle tænd/sluk og dæmpbare modtagere og fungerer på næsten alle eksisterende 433,92 MHz systemer, uanset fabrikat. Du kan vælge mellem en fjernbetjening med to transmissionskanaler eller en med 4 transmissionskanaler. Nedis RF smart-modtagere kan lagre op til 5 transmissionskoder, så du hurtigt og nemt har en løsning til enhver tænkelig situation.

Wi-Fi Smart-universalfjernbetjening med infrarød

Alle dine infrarød-styrede produkter, såsom TV, klimaanlæg, ventilatorer kan du betjene via en app med denne smart-fjernbetjening fra Nedis. Du skal blot koble den til strøm, Wi-Fi og hente SmartLife app for at forbinde dine infrarøde elektroniske devices til universalfjernbetjeningen. Du behøver aldrig at lede efter fjernbetjeningen igen – så længe du kan finde din smartphone eller bruge stemmestyring, har du hvad du skal bruge. Du kan også lave tidsplaner for tænd/sluk af klimaanlægget eller tv’et. Opsætningen af fjernbetjeningen er enkel, og den er kompatibel med mange mærker af fjernsyn, airconditionanlæg, ventilatorer og set-top-bokse.

Automatisering med bevægelsessensor

Endelig kan du også lave smarte løsninger i dit hjem ved hjælp af bevægelsessensorer fra Nedis. Disse kan parres med andre produkter i Nedis-serien, så du fx kan sikre, at lyset ikke brænder uden grund. Sensoren vil automatisere lyset, så det tænder, når en person går ind i et rum. Bevægelsessensoren kan også anvendes som en del af et trådløst sikkerhedssystem, der kan sende alarmer til din smartphone eller tablet. Opsætningen er let, for sensoren opretter forbindelse direkte til din Wi-Fi-router. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg automatisere mit hjem?

Det bestemmer du selvfølgelig selv, om du skal. Men det kan være en stor hjælp i det daglige at have nem styring af lys, lyd, varme og stikkontakter. Samtidig kan du spare el, fordi du nemt kan slukke lyset eller regulere på elvarmen ved hjælp af Smart Home produkter.

Er det ikke en unødvendig luksus at købe Smart Home produkter?

Nej, det synes vi ikke, det er. For eksempel sagde man det samme om vaskemaskinerne i 1950’erne. Og dem kan vi jo ikke undvære i dag. Med den teknologiske udvikling har vi flere muligheder for at gøre vores liv nemmere, hvilket kan være en nødvendighed i dag, da mange har et mere presset arbejds- og familieliv.

Hvad koster en bevægelsessensor fra Nedis?

En trådløs bevægelsessensor med Wi-Fi fra Nedis SmartLife koster omkring 230 kr. hos Elvvs.dk.

Et øjeblik...