LED pærer & LED lys

LED pærer og LED lys
LED pærer og LED lys er et energisparende alternativ til den klassiske glødelampe. Dit hjem bliver oplyst på vanlig vis, men der går længere tid mellem udskiftningerne af pærerne, fordi lysene har en lang levetid samtidig med, at de formår at spare på energien – uden at det får nogle konsekvenser for kvaliteten af din belysning. Med LED pærer og LED lys får du en langtidsholdbar løsning, der via os hos ELVVS kommer i mange forskellige størrelser, stile og farver. Med et stort, varierende udvalg er der en større chance for, at du finder lige præcis den løsning, der passer til dit hjem og dit projekt.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I LED pærer & LED lys
Hvad siger kunderne?

Begræns tidsspildet med LED lys
Selvom vi hos ELVVS naturligvis gerne ser, at du besøger os så ofte som muligt, skal det ikke være fordi, du har fået en lavkvalitetspære, der kun holder i kort tid af gangen. Med LED pærer øger du levetiden markant på dit lys, og du skal bekymre dig mindre om, hvorvidt det nu snart er tid til at udskifte pæren igen. Lys er vigtigt for dit hjem rent praktisk, og derfor skal det bare virke, når man har brug for det. Denne type af lys sikrer dig, at du vil opleve færre mørke vintermorgener, hvor det ikke er til at finde rundt, fordi pæren er gået. Lysdioderne i LED belysning kan i nogle tilfælde holde i helt op til 11 år.

Mindre energiforbrug – større økonomisk gevinst
En LED pære bruger langt mindre energi end en glødepære – faktisk kan man få det samme ud af en 13W LED lyskilde som en 100W glødepære. Du får altså en energikilde, der er mere end syv gange så effektiv i forhold til energibesparelser, og det kan mærkes på dine elregninger. Nogle glødepærer er måske umiddelbart billigere ved selve købet, men på lang sigt er der altså flere penge at spare ved brug af LED lys. Ligeledes kan nogle glødepærer lokke med, at de har en lang levetid, men i denne levetid skal de bruge en langt større energitilførsel end LED pærer. Du kan spare mange penge ved at bruge LED belysning.

Et stort udvalg til dine behov
Hos ELVVS bestræber vi os på at kunne imødekomme dine specifikke krav til LED belysning, og derfor består vores sortiment af forskellige lysarmaturer, lamper, downlights og andre typer af LED lys fra anerkendte mærker som Phillips, Deco og Osram. Som med alle andre typer af pærer varierer størrelsen på soklen til tider også blandt LED pærer. Ligeledes kan der være lamper, som kun virker med en særlig type af sokkel, men i vores shop finder du et udvalg af LED pærer, der dækker langt de fleste af disse krævende sammensætninger.


Sundt og slagkraftigt alternativ
Modsat lysstofrør og kompaktlysrør er der ikke kviksølv eller andre farlige kemikalier i LED belysning. På trods af at der ikke er de samme kemiske forbindelser, fungerer LED pæren mindst lige så godt, idet de ikke skal bruge nogen opvarmningstid for at opnå fuld styrke. Når du tænder på kontakten, lyser pæren med fuld kraft fra start – naturligvis uden bruge ekstra energi og strøm. Ligeledes er lysstofrør meget følsomme over for slag og vibrationer, men med LED lysets faste sammensætning bliver det ikke et problem.

Til hus, have, fest og større projekter
Hos ELVVS tilbyder vi LED belysning til alle funktioner. Du finder selvfølgelig typisk LED belysning med tilhørende lamper til hus og hjem, men vi tilbyder samtidig også en række af alternativer til særlige lejligheder. Har du et større anlægsprojekt, tilbyder vi LED projektører, ønsker du varierende belysning, har vi LED lysdæmpere, og er du vært for en social sammenkomst, kan du bruge LED lyskæder og –slanger til at imponere gæsterne med dit setup – til både udenfor, indenfor og i jorden.