Hvad siger kunderne?

LED bloklys skaber den helt rette stemning af dansk hygge i den mørke tid. Er du på jagt efter LED bloklys til batteri, som ligner ægte lys – men hvor du er fri for de giftige stoffer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Elvvs kan du købe billige LED bloklys og fyrfadslys i med timer eller fjernbetjening.

 

LED bloklys, der ligner ægte stearinlys

Hos Elvvs forhandler vi et sortiment af LED bloklys, LED fyrfadslys, høje LED ”stearinlys” og en 7-armet LED lysestage. Lysene ligner ægte stearinlys, fordi LED dioden i mange af vores LED lys blafrer ligesom en levende flamme. Det giver et naturligt flot look, som spreder hygge inde såvel som ude. Lysene kan bruges året rundt, og du skal ikke bekymre dig for udledning af giftige stoffer, eller at du glemmer at slukke lysene, inden du går i seng. LED bloklys er ganske ufarlige – og så er de billige i drift. Lysene skal blot forsynes med batterier, og så fungerer de i timevis. LED forbruger som bekendt ikke meget energi, så du vil opleve en lang driftstid, inden du igen skal skifte batteri.

 

Fjernbetjening eller indbygget timer

LED bloklys findes med indbygget timer. Det er rigtig smart, da man således undgår, at lysene står og brænder i timevis, fordi man glemmer at slukke dem. Timeren starter, når du tænder lyset. Herefter er lyset tændt i 6 timer, hvorefter det slukker af sig selv. Du kan selvfølgelig også bare tænde og slukke lysene efter behov. Vi forhandler også LED bloklys og fyrfadslys, som tændes og slukkes med den tilhørende fjernbetjening. Det er super smart, især hvis lysene er placeret et sted, hvor du har svært ved at nå. Takket være fjernbetjeningen kan du også bruge LED lysene i en dekoration ved juletid, da du nemt kan tænde og slukke lysene.

 

LED bloklys – hvis du vil passe på dit indeklima

Lys med LED teknologi er smarte at bruge i hverdagen, når man gerne vil bringe hygge ind i hjemmet, uden at gå på kompromis med indeklimaet. Rigtige vokslys og stearinlys udsender nemlig sundhedsskadelige stoffer, som vi indånder. Ved at bruge LED lys har du heller ikke det problem, at lysene drypper eller giver sod på væggene – ja, for slet ikke at nævne brandfaren. LED lys er billige i drift, og du kan bruge dem år efter år.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er LED bloklys?

LED bloklys er et bloklys, der lyser ved hjælp af batterier frem for levende ild. Du kan finde flotte LED bloklys, der ligner rigtige stearinlys hos Elvvs.dk

 

Hvorfor skal jeg købe LED bloklys?

Du skal købe LED bloklys, hvis du gerne vil have hyggestemningen fra levende lys – uden de giftige stoffer, stearin på vindueskarmen eller sod på væggene. Du kan tilmed købe LED bloklys og fyrfadslys med timer eller fjernbetjening.

 

Hvad koster et LED bloklys?

Et LED bloklys i god kvalitet med timerfunktion koster omkring 100 kroner. Lyset kan bruges igen og igen - år efter år. Batterierne holder længe, for LED bruger ikke ret meget strøm. Du kan vælge mellem hvide, røde eller guld bloklys i forskellige højder og tykkelser.

Et øjeblik...